Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 22 / 2010

ISAR - sistemul revolutionar de la Meiller

ISAR - sistemul revolutionar de la Meiller Constructorul german F.X. Meiller este un specialist al semiremorcilor pentru constructii. Calitatea acestora este recunoscuta nu numai datorita structurii basculantei din otel extrem de rezistent, dar si datorita sistemului de basculare hidraulic, produs tot de catre Meiller. Cilindrii de basculare si sistemul de prindere al acestora reprezinta de fapt adevaratul element de rezistenta al unei structuri destinate activitatii de transport a materialelor de constructii, acestea fiind solicitate chiar mai intens decât peretii basculantei. 
Aceste calitati, combinate cu un pret corect, au facut din marca Meiller un lider al pietei de profil din România în ultimii cinci ani.

Printre produsele expuse la standul Meiller s-au remarcat sistemul de control fara fir al sistemelor de basculare, numit ISAR. Noul tip de prelata cu sistem de culisare destinata acoperirii materialelor de constructii în timpul transportarii acestuia si chiar atunci când acesta este descarcat prin basculare merita o atentie deosebita, ca si noua semiremorca scurta cu basculare pe trei parti cu o rezistenta deosebita, utila la transportul bucatilor de roca dura de mari dimensiuni.
ISAR înlocuieste vechiul sistem clasic de supape controlate prin butoane sau stick-uri montate pe partea stânga a scaunului soferului, acesta fiind practic obligat sa stea în cabina sau lânga cabina în momentul bascularii suprastructurii, fara a putea supraveghea integral procesul de descarcare.

Sistemul propune o telecomanda de control galbena, o culoare usor de vazut si cu o tastatura comoda, cu o raza de lucru de 10 m în jurul masinii. Sistemul de comanda prin Bluetooth este sigur, nepermitând interferente electromagnetice cu alte sisteme. Acesta poate controla în functie de setari orice sistem hidraulic de la orice tip de vehicul, spre exemplu putând fi adaptat pentru a comanda sistemele de coborâre/ridicare a structurilor de tip ab-roll. Chiar daca deocamdata pentru fiecare masina este necesara o telecomanda proprie ISAR, aceasta va avea acelasi numar de butoane totdeauna, situate la fel si cu functii similare, chiar daca sistemul hidraulic comanda ridicarea benei, înclinarea pe o parte a unei structuri plate sau ridicarea unui container destinate strângerii deseurilor.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI