Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 23 / 2010

Excavatorul hidraulic Cat® 374 D - performante de lucru sporite si confort pentru operator

Excavatorul hidraulic Cat® 374 D - performante de lucru sporite si confort pentru operator Noul excavator hidraulic Cat 374 D īmbina o putere crescuta a motorului, sisteme hidraulice mai puternice si o greutate operationala mai mare de 70.780 kg pentru a spori capacitatea de īncarcare, ridicare si sapare. Alte īmbunatatiri au fost operate la nivelul sasiului, dar nici confortul operatorului, siguranta sau usurinta cu care se realizeaza operatiunile de service. Noul model374D a fost astfel creat īncāt sa ofere fiabilitate, costuri minime de operare, durabilitate pe durata ciclului de viata si un nivel optim al valorii pentru client.
Excavatorul este echipat cu un motor CAT C15 ACERT, care dezvolta o putere de 476 CP si prezinta un control electronic avansat, livrare precisa a combustibilului, un consum redus si corespunde standardelor privind emisiile de poluare.
Sistemul hidraulic al modelului 374D  furnizeaza o crestere cu 10 % a fluxului hidraulic. Puterea hidraulica suplimentara se adauga la bratul de sapare mai lung si cilindrii cupei pentru a livra forte de sapare mai mari cu 17 %  īn configuratia standard.
Pentru modelul 374D, Caterpillar a creat o linie noua de cupe care asigura un nivel suplimentar de putere si durabilitate adaptat fortelor mai mari de sapare. Uneltele de lucru pentru acest model au extins aria de  lucru si spre  si spre aplicatii precum demolarile, procesarea deseurilor sau balastiere.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI