Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 23 / 2010

Noul site pentru licitatii Ritchie Bros.

Ritchie Bros., cea mai mare casa de licitatii industriale din lume, si-a lansat la expozitia internationala Bauma 2010 noul site web pentru licitatii în 21 de limbi www.rbauction.com.
Milioane de vizitatori unici utilizeaza anual site-ul Ritchie Bros., numai în 2009 valoare echipamentelor achizitionate prin intermediul licitatiilor online ridicându-se la 830 milioane de dolari. Noul site www.rbauction.com furnizeaza cel mai mare inventar de echipamente folosite, cea mai mare baza de date privind rezultatele licitatiilor si specificatii ale echipamentelor, totul în 21 de limbi, mai mult decât orice alt portal de licitatii din lume.

Cu sediul în Vancouver, Canada, Ritchie Bros. are 40 de locatii pentru licitatii în 10 tari si peste 620.000 de clienti în peste 200 de tari.  Numai în 2009 compania a vândut mai mult de 283.000 de loturi de utilaje si  echipamente si a organizat peste 325 de licitatii publice fara rezerva în întreaga lume. Anual site-ul companiei înregistreaza milioane de vizitatori unici care sunt în cautare de informatii despre echipamente uzate, licitatiile viitoare, pretul de vânzare al echipamentelor la licitatiile recente, precum si alte informatii. Unul din trei licitatori în cadrul evenimentelor organizate de Ritchie Bros. participa la licitatii live si în timp real prin intermediul rbauction.com.

Noul portal rbauction.com ofera:
  • un inventar în 21 de limbi al echipamentelor disponibile
  • mai mult de 80 de licitatii viitoare si peste 30.000 de elemente listate 
  • afisarea rezultatelor licitatiilor în 14 limbi
  • mai mult de 85.000 de elemente listate în sectiunea de rezultate ale licitatiilor, incluzând preturile de vânzare ale echipamentelor din licitatiile organizate în ultimele 24 de luni
site-ul ofera informatii în limbile engleza, franceza nord americana, franceza europeana, spaniola latino-americana, spaniola europeana, germana, italiana, portugheza, poloneza, româna, turca, chineza simplificata, chineza traditionala, japoneza, araba, greaca, rusa, indoneziana, coreeana, thailandeza si vietnameza.
 


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI