Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 24 / 2010

Excavatoarele hidraulice pe senile Komatsu, numarul 1 pe piata mondiala

Excavatoarele hidraulice pe senile Komatsu, numarul 1 pe piata mondiala Conform studiului realizat de Off Highway Research, celebrul institut international de cercetare care se ocupa cu analiza pietei internationale de constructii si utilaje de contructii, excavatoarele hidraulice pe senile Komatsu sunt numarul 1 pe piata mondiala, producatorul japonez reusind sa vānda cu peste 8.300 de utilaje mai mult decāt cel  mai apropiat competitor.

Sistemul de monitorizare a utilajelor prin satelit Komtrax este unul dintre factorii majori care au contribuit la plasarea excavatoarelor pe senile Komatsu īn topul preferintelor clientilor, acestea fiind desemnate  cele mai vāndute din lume pentru al treilea an consecutiv, potrivit datelor Off Highway Research. Komtrax a fost lansat īn Europa īn 2006 pe Seria 8 de excavatoare hidraulice pe senile si este acum īn standard la aproape toate utilajele Komatsu, fiind activat la peste 1.000 de utilaje īn Romānia, 20.000 din Europa si peste 160.000 de utilaje Komatsu īn lume.

Un alt factor de succes este reprezentat si de Programul de service "Maintenance Plus", agreat de foarte multi clienti Komatsu īn special pentru ca este un program gāndit sa aduca clientilor sai beneficii si o activitate lipsita de griji. Astfel, acestia pot lasa toate activitatile de service uzuale si de mentenanta īn grija expertilor mecanici Komatsu. Utilajele sunt permanent īn stare excelenta, fiind utilizate numai piese de schimb si uleiuri originale Komatsu si ofera niveluri maxime de performanta la cele mai mici costuri posibile.
Īncepānd cu 1 iulie 2010 Programul "Maintenance Plus" este disponibil si īn Romānia pentru toti clientii Komatsu si ofera garantie totala de 5 ani si acces gratuit la sistemul de monitorizare prin satelit Komtrax  pentru toate utilajele Komatsu achizitionate. 
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI