Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 25 / 2010

MAN Nutzfahrzeuge - producator global

MAN Nutzfahrzeuge - producator global Expozitia IAA Hanovra 2010 se apropie cu pasi repezi. Cea mai importanta manifestare de acest tip din Europa, care are loc o data la doi ani are o valoare de simbol deosebita : 2010 este primul an în care producatorii europeni de camioane încep sa anunte cresteri ale cifrelor de afaceri, dupa doi ani de criza economica mondiala profunda.
Pentru prima data în istoria expozitiei de la Hanovra, doua marci recunoscute de vehicule comerciale, MAN si Volkswagen vor fi prezente cu un stand comun în cadrul evenimentului. Utilizarea tehnologiilor de ultima ora de reducere a consumului de combustibil, înglobate masiv în noua generatie de motoare originale MAN a contribuit la scaderea costurilor de operare si a emisiilor de CO2 pentru toate gamele de vehicule.

Programul "Consistently Efficient" presupune reducerea costurilor totale de utilizare si întretinere, un consum de combustibil redus si rational, astfel încât sa fie utilizate cât mai putine resurse pentru fiecare tona de material transportat.

Toate camioanele si autobuzele MAN sunt echipate cu motoare cu injectie Common Rail de ultima generatie, acesta reprezentând una dintre tehnologiile cheie pentru a îndeplini standardele de emisii actuale si viitoare în deplina siguranta.

Sistemul de racire în mai multe trepte este capabil sa furnizeze un cuplu ridicat la viteze reduse ale motorului. Cutia de viteze automata MAN TipMatic contribuie la reducerea consumului de combustibil, astfel ca un camion pentru transport de marfa pe distante lungi poate economisi pâna la 2.250 l de carburant anual, deci cu 5,9 tone de CO2 mai putin eliberate în atmosfera.

Gama TGS de la MAN se remarca prin nenumaratele optiuni pentru sasiu disponibile si prin garantarea utilizarii eficiente a puterii motorului.

MAN TGS a fost gândit pentru a raspunde oricaror cerinte, mai ales a celor ce presupun transportul unor greutati mari în conditii de teren din cele mai dificile. Astfel, acesta acopera o gama larga de variante constructive, de la capetele tractor din gama usoara cu suspensii joase la vehiculele cu toate axele motoare, acestea dezvoltând în dotarea standard puteri de pâna la 540 CP. Particularitatea gamei MAN TGS  consta în sistemul modular, care permite ca solutiile tehnice sa fie adaptate eficient diferitelor operatiuni pe drumurile publice sau santierele de constructii.
La evenimentul de presa pre-IAA, MAN a demonstrat eficacitatea acestor solutii selectând diferite vehicule de constructii, ca de exemplu un camion MAN TGS 35.440 cu remorca cu patru axe, un TGS 18.400 cu HydroDrive® si bena basculanta  si un model TGS 26.400 pentru transportul materialelor de constructii cu macara.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI