Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 25 / 2010

Autoconstruct: "Prima optiune pentru clienti"

Autoconstruct: Autoconstruct reprezinta unul din liderii de necontestat ai pietei vehiculelor specializate din România. Cu o vechime pe piata de sapte ani, societatea cu sediul central în apropierea orasului Bucuresti a dovedit ca flexibilitatea fata de cerintele clientului reprezinta un atu important. Ideile noi, investitiile majore, precum spatiile largi de productie si service dezvoltate în zona Câmpulung Muscel au fost totdeauna bine primite de piata. Ajunsa la o semnificativa cifra de afaceri de 25 mil. EUR la nivelul anului 2008, Autoconstruct a gasit solutii si pentru anii de criza economica.

Acestea s-au concretizat prin noile parteneriate si prin ofertele specializate. Dezvoltate în ultimii doi ani, toate au fost adunate într-un mod unitar într-un singur concept: "Afaceri pe roti" si un nou site: www.afaceriperoti.ro.
Flexibilitatea echipei de vânzari Autoconstruct a fost înca o data evidentiata prin lansarea noului site, sub logo-ul "afaceri pe roti".

Noul site aduce conceptul de <<afaceri pe roti>>, sustinut si de largirea gamei de produse. Gama de produse noi a fost extinsa, pentru a acoperi toate segmentele pietei de transport: scopul declarat fiind  acela de a reprezenta prima optiune pentru clienti atunci când exista o anumita cerinta din partea acestora.

Sloganul afacerii arata esenta orientarii firmei Autoconstruct, iar strategia abordata în cazul oricarei afaceri potentiale pe roti este aceea ca specialistii firmei trebuie sa ofere cea mai buna solutie.

Navigarea pe site este facila, odata aleasa o anumita gama, din trei click-uri clientul ajunge la oferta dorita, pentru fiecare produs în parte dorindu-se sa existe o oferta pentru masina noua si una pentru un vehicul similar rulat.
Nici orientarea spre noi game de produse nu a fost lasata pe un plan secundar, reprezentând o traditie a firmei. Astfel, Autoconstruct lanseaza în România marca DAUTEL, un binecunoscut producator german de suprastructuri basculabile apreciat pentru calitatea deosebita a produselor sale . Alti parteneri noi ar fi CTS Servis (cel mai mare producator din Cehia de auto-încarcatoare cu cârlig pentru containere ) sau Bodex ( unul din producatorii apreciati pentru calitate în Polonia la categoria semiremorci pentru transportul cerealelor) .

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI