Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 26 / 2010

Noile încarcatoare multifunctionale Bobcat : putere si confort

Noile încarcatoare multifunctionale Bobcat : putere si confort Având la baza peste 50 de ani de experienta în proiectarea si constructia echipamentelor compacte la cele mai înalte standarde, Bobcat a început procesul de lansare a unei generatii complet noi de utilaje, care a redefinit standardele de pe piata mondiala de încarcatoare multifunctionale si încarcatoare compacte pe senile.

Inovatiile aplicate noilor încarcatoare multifunctionale S650 sunt menite sa sporeasca gradul de confort al operatorului si productivitatea utilajului. Spre exemplu, designul cabinei Premium, cea mai mare din gama sa, a fost reconceput, astfel încât sa ofere cu 10% la mult spatiu pentru operator. Designul noii cabine are la baza principiul conform caruia cu cât operatorul se va simti mai confortabil, cu atât va lucra mai repede si mai bine.

Unul dintre avantajele oferite de noile încarcatoare multifunctionale Bobcat este si vizibilitatea 360o, aceasta fiind cu 30% mai buna comparativ cu modelele precedente.

Sistemul hidraulic a fost reproiectat, astfel încât acum depaseasca performantele unor încarcatoare din gama mai mare. Debitul pe circuitul standard este crescut fata de varianta anterioara, dar în paralel pe retur acesta este mai mic, eficienta hidraulica fiind sporita cu 30%. Noile încarcatoare înregistreaza o forta la cilindrii hidraulici de actionare a cupei si bratelor crescuta cu 15-20%, ceea ce înseamna ca utilajul poate ridica mai mult si sapa mai bine decât înainte. Însumate, sistemul hidraulic mai puternic si forta de tractiune mai mare genereaza cicluri de lucru mai rapide cu 18 %.

Maximizarea timpului efectiv de lucru reprezinta un alt aspect important care trebuie luat în calcul atunci când vorbim de îmbunatatirea productivitatii unui utilaj. În acest sens Bobcat ofera o serie de dotari precum închiderea automata si protectie împotriva descarcarii bateriei, sisteme de diagnosticare cu afisare în bord si conectori protejati fata de mediul exterior. Cresterea timpului efectiv de lucru nu înseamna numai ca utilajul poate sa lucreze mai mult, crescând în acelasi timp si valoarea lui de revânzare.

Datorita constructiei heavy duty, protectiei avansate a componentelor si designului superior performantele încarcatoarelor multifunctionale Bobcat S650 au performante unice pentru clasa lor: timpul de lucru este optimizat, confortul operatorului este sporit iar operatiunile de service de realizeaza mai usor.

Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
PARTENERI