Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 26 / 2010

Loadtronic 3 - sistem de cāntarire dinamica pentru īncarcatoare pe roti

Loadtronic  3 - sistem de cāntarire dinamica pentru īncarcatoare pe roti Īncarcatoarele cu roti moderne sunt proiectate pentru a furniza productivitate crescuta īn toate conditiile. Dupa montarea unui sistem de cāntarire, este important sa nu se piarda aceste proprietati.

Loadtronic 3 prezinta o interfata prietenoasa cu utilizatorul si contine functii de asistenta īncorporate. Acesta este cel mai dinamic si mai precis cāntar de pe piata pentru īncarcatoarele cu roti, fiind totodata foarte usor de folosit.
Cāntarul Loadtronic 3 are aprobare de clasa īn conformitate cu cele mai recente reglementari europene. Acesta este destinat comertului si face posibila vānzarea produselor direct de pe īncarcator.

Camioanele prezinta timpi de īntoarcere mai rapizi si nu este nevoie de un adapost pentru cāntar.
Loadtronic 3 īnregistreaza automat pentru cine si cantitatea exacta pe care o īncarcati. Datele sunt salvate si pot fi tiparite pe o chitanta. Puteti copia date de pe Loadtronic 3 pe un stick de memorie USB, fiind mai usor sa transferati date catre sistemul de suport. Aceasta operatie poate fi si inversata, transferānd datele clientilor de la sistemul de suport la Loadtronic 3.

Loadtronic 3 poate fi calibrat cu pāna la 10 dispozitive auxiliare diferite. Fiecare dispozitiv auxiliar primeste propriul sau numar de identificare. La o singura comanda; sistemul corecteaza automat schimbarea greutatii de tara a dispozitivului auxiliar si locatia sarcinii.

Loadtronic 3 masoara continuu pozitia bratelor de ridicare mobile si presiunea hidraulica aplicata. Exista si un sensor care masoara deplasarea utilajului. Sistemul compenseaza automat dinamica, creānd un sistem automat de cāntarire de mare precizie. Precizia de cāntarire este de obicei mai buna decāt ±1% (pentru cupe individuale īn timpul condusului normal).

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI