Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 26 / 2010

VB Leasing - mai simplu pentru afaceri!

Afacerile de succes au nevoie de parteneri si sprijin pe masura din partea institutiilor financiar bancare. Acest sprijin este cu atât mai important atunci când vorbim de constructii, acolo unde fiecare proiect, mai mic sau mai mare, necesita investitii serioase. Utilajele reprezinta una dintre cele mai importante achizitii pentru o firma de constructii, de ele depinzând în parte calitatea lucrarii si respectarea termenelor limita stabilite, dar si viitoarele dezvoltari de proiecte. 
Dupa o perioada în care atitudinea jucatorilor de pe piata leasing a fost caracterizata de prudenta în acordarea credite si contracte de leasing pentru firmele de constructii, piata da semne de revenire, iar societatile de leasing au devenit mai deschise fata de cererile de finantare.

Primul contact al unui viitor solicitator de credite este de multe ori cel cu site-ul firmei, unde se gasesc de regula informatiile de contact necesare. Dar site-ul poate oferi mai mult decât atât.
VB Leasing, una dintre primele cinci companii de leasing din România a reusit sa demonstreze acest lucru, prin crearea unui site interesant si în acelasi timp real interactiv cu cei care doresc sa primeasca o finantare.
Astfel, toti cei interesati au la dispozitie toate informatiile necesare, site-ul fiind împartit pe domenii de activitate, pentru ca vizitatorul sa se poata orienta usor. Aici se pot obtine nu numai informatii generale, dar si date despre modul în care se acorda un credit, termenul care trece de la depunerea pâna la solutionare dosarului, modul în care se întocmeste dosarul dar si modul de analiza a acestuia. Pe scurt, o economie mare de timp pentru solicitator, acesta putând face un singur drum la societatea de leasing, cu dosarul pregatit. Bineînteles, fiecare caz se analizeaza separat, disponibilitate finantatorului fiind foarte mare pentru a discuta orice varianta  de leasing, existând o deschidere pentru creditarea de utilaje noi, dar si uzate. Pentru finantarea celor din urma singurul criteriu care trebuie luat în calcul de potentialul client este ca vechimea echipamentului sau a utilajului, care împreuna cu perioada de leasing  nu trebuie sa depaseasca sapte ani.

VB Leasing finanteaza toata gama de utilaje de constructii de la producatorii de renume, de pe piata locala sau de pe pietele externe.

www.vbleasing.ro
Anul XIV, nr. 157, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
PARTENERI