Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 27 / 2010

Telehandlerele Roto īndeplinesc standardele

Telehandlerele Roto īndeplinesc standardele Producatorul italian Merlo a anuntat ca toate stivuitoarele sale multifunctionale rotative din gama Roto sunt de acum echipate pentru a īndeplini si standardele EN13000 pentru macarale.
Proiectantii de telehandlere folosesc Standardul European, EN 1459 care īi ajuta sa corespunda cerintelor Directivei pentru Utilaje dar, īn prezent nu exista nici un Standard European dedicat stivuitoarelor cu rotatie 360o care reprezinta o combinatie īntre telehandlere, macarale si platforme de lucru aeriene.

Noua Directiva pentru Utilaje intra īn vigoare de anul acesta alaturi de standardul revizuit pentru macarale EN 13000.
Toate stivuitoarele Merlodin gama Roto fabricate īncepānd cu luna septembrie 2010 au fost construite pentru a īndeplini si standardul EN 13000 revizuit si EN 280 īn cazul īn care se doreste o echipare ulterioara cu un anumit accesoriu Merlo.

Modelele precedente Roto MCSS au īncorporate standardul EN13000 īn sistemele de control digital ceea ce īnsemna ca sunt necesare doar cāteva modificari  pentru a fi īn acord cu noul standard revizuit. Acestea includ sistemul de siguranta bypass cu īntrerupator īn exteriorul cabinei, un cronometru care sa asigure ca acesta va opera timp de doar cinci minute si un reductor automat de viteza, care va reduce viteza cu 15 % atunci cānd se lucreaza cu supragreutate.

Modelele Roto care folosesc stabilizatori pliabili precum Roto 38.16 au fost reproiectate astfel īncāt sa īncorporeze si ele functionalitatea modelelor MCSS folosind senzori de presiune pe stabilizatori si un nou senzor de greutate pentru brat. Ca si īn cazul modelelor MCSS unitatile simple vor avea din fabrica accesoriile relevante pentru o dotare ulterioara cu echipamente de ridicat sau cu o platforma de lucru integrata.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI