Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 3 / 2008

REVISTA "MAŞINI ŞI UTILAJE"; SEPTEMBRIE 2008

Autoconstruct: creştere continuă de cinci ani

Autoconstruct: creştere continuă de cinci ani Şi īn Romānia putem īntālni exemple pozitive şi companii cu rezultate financiare excelente din punctul de vedere al vānzărilor, dar care investesc mult pentru a satisface cerinţele clienţilor. Firma Autoconstruct se īncadrează perfect īn această categorie, rezultatele remarcabile avute īn cei cinci ani de existenţă culminānd īn 2007 cānd a devenit dealerul numărul unu la nivel mondial al producătorului german de semiremorci şi suprastructuri Meiller, trecānd bariera psihologică de 1.000 de unităţi vāndute.

Investiţiile firmei, bazate numai pe resurse financiare proprii s-au materializat prin deschiderea unui nou sediu al firmei la Cāmpulung, , cu o suprafaţă totală de 33.000 mp, dintre care 3.000 mp construiţi, proiect aflat īncă īn derulare şi care a presupus o investiţie iniţială de 900.000 EUR. Planurile de extindere a suprafeţei construite a sediului de la Cāmpulung vor continua şi īn acest an, cu īncă două hale, costurile ridicāndu-se la 1,8 mil. EUR, īn final īntreaga investiţie de la Cāmpulung atingānd trei milioane EUR. 

Anul 2008 a adus şi modificări importante īn rāndul mărcilor pe care Autoconstruct le aduce īn Romānia, firma devenind distribuitorul oficial pentru Romānia pentru cisterne de bitum-fluid a mărcilor Fluid, din Slovenia şi Metal Vuraic din Croaţia. De asemenea, portofoliul de produse a mai fost completat cu o semiremorcă de mare capacitate destinată transportului şi malaxării cimentului, fabricată de către producătorul belgian De Buf. O altă noutate o constituie faptul că Autoconstruct a īncheiat un contract de colaborare şi cu firma de renume Willig, din Germania pentru segmentul de semiremorci pentru transportul produselor petroliere, de tipul cisterne pentru carburanţi
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI