Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 31 / 2011

Kögel Trailer: eficienta în patru dimensiuni

Kögel Trailer: eficienta în patru dimensiuni

Producatorul german de trailere, Kögel este partenerul turului "Consistently Efficient" organizat de MAN Truck & Bus. Pe o perioada de cinci saptamâni, trei trailere Kögel împreuna cu trei camionae MAN TGX vor forma vehicule articulate inovatoare, a caror eficienta va fi demonstrata în utilizarea zilnica pe soselele europene. 
Trailerele vor capta atentiain turul in care se vor parcurge peste 10.000 km pin Europa, datorita prelatelor transparente si a acoperisului aerodinamic 

Kögel ofera solutii de transport care satisfac toate dimensiunile eficientei: costuri optimizate, reducerea gradului de poluare, greutate proprie mica, siguranta si un mai bun management al timpului. 
Astfel modelul Kögel Light, cu greutatea proprie redusa, începând de la 5,2 t, este unul dintre cele mai usoare trailere din Europa, ceea ce înseamna ca ofera o sarcina utila maxima. 

Kögel Euro Trailer este campion al eficientei. Este cu 1,3 m mai lung decât trailerele conventionale, ofera cu 11% mai multa capacitate de transport, având consum de combustibil similar cu cel al semi-trailerelor conventionale, iar emisiile de CO2 sunt reduse cu 10 procente. 

În plus, forma aerodinamica a acoperisului reduce rezistenta la vânt, ceea ce se traduce printr-o scadere a consumului de combustibil. 
Vehiculele Kögel sunt învelite cu un strat de vopsea cu acoperire catodica  si au suprafata tratata cu ajutorul tehnologiei Nano Ceramic.   
Aceasta protectie anticoroziva asigura un ciclu de viata îndelungat, este mai prietenoasa cu mediul înconjurator si ofera un echilibri de energie mai bun, comparative cu procedeele de vopsire traditionale. 

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI