Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 31 / 2011

Un nou depozit de piese HCME īn Europa

Un nou depozit de piese HCME īn Europa
Inaugurarea noului depozit de piese al companiei Hitachi Construction Machinery (HCME) de pe batrānul continent a beneficiat de o ceremonie speciala de deschidere organizata la īnceputul lunii mai la impresionantul sediu din Oosterhout, din sudul Olandei, iar oaspetele de onoare al acestui eveniment a fost presedintele Hitachi Construction Machinery Co. Ltd., domnul Michijiro Kikawa.

Dupa ce a sustinut un discurs īn fata invitatilor prezenti la ceremonie, domnul Kikawa s-a prezentat īn fata reprezentantilor noului depozit cu un artar japonez pe care l-a plantat īn fata cladirii. Aceasta specie de copac simbolizeaza creativitatea, ambitia si succesul īn Japonia.
Scopul investitiei īntr-un depozit mai mare si mult mai performant a fost acela de a le oferi clientilor si dealerilor cele mai bune servicii. Disponibilitatea pieselor de schimb a crescut datorita capacitatii mult mai mari si a eficientei cu care se lucreaza īn cadrul acestui nou depozit.

Depozitul de 53.000 mp, care a costat 12 milioane de euro contine o zona acoperita de depozitare de trei ori mai mare decāt fostul Centru de Distributie Piese de Schimb din Oosterhou. Acesta are o capacitate de stocare de pāna la 90.000 de linii diferite de piese si īn acelasi timp va fi responsabil de distributia acestora īn īntreaga Europa, īn Orientul Mijlociu, Rusia/CIS si Africa. Pe lānga zona speciala de depozitare a pieselor cu o compozitie chimica deosebita,  depozitul include si o zona mai īnalta, pentru unitatile foarte mari.
Eficienta depozitului este asigurata de un sistem dedicat de Management al Depozitelor care ajuta la operationalizarea despachetarilor si la depozitarea pieselor primite precum si alegerea, īmpachetarea si expedierea unitatilor comandate. Depozitul va avea un numar de 70 de angajati care vor avea potentialul de a gestiona pāna la 800 pachete pe zi si 70.000 de piese pe luna.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI