Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 32 / 2011

Primul Bobcat S630 pentru industria reciclarii

Primul Bobcat S630 pentru industria reciclarii
Primul mini-īncarcator pentru industria de reciclare, Bobcat S630 a fost achizitionat de Paul Riddel Skips.Ltd cu sediul īn Lincolnshire pentru a-l folosi la operatiunile de reciclare a metalelor si depozitare a deseurilor. Furnizat de AMS Bobcat, dealerul autorizat Bobcat din zona Lincolnshire si Yorkshire, mini-īncarcatorul frontal S630 cu cale de ridicare radiala a fost proiectat si construit pentru a oferi cele mai īnalte niveluri de performanta, eficienta si confort pentru operator.
La Paul Riddel Skips, īncarcatorul S630 este folosit īn permanenta pe santierul de 9.800 mp pentru sortarea materialelor precum bucati de metal, plastic, moloz si lemn. Dimensiunile compacte si manevrabilitatea mini-īncarcatorului S630 sunt ideale pentru aceasta aplicatie deoarece trebuie sa lucreze īn spatiul dintre manipulatoarele mari de material, oferind astfel performantele īnalte si durabilitatea necesara unei aplicatii atāt de dificile.

Compania Paul Riddel a achizitionat primul mini-īncarcator de la AMS cu trei ani īn urma, iar acestia au fost extrem de multumiti de serviciile oferite avānd īn vedere ca utilajele sunt supuse unor aplicatii destul de solicitante Bobcat īsi dezvolta permanent gama de utilaje īn functie de feed-back-ul furnizat de clienti, iar īmbunatatirile aduse noului model de mini-īncarcator S630 īl fac chiar mai robust decāt modelele precedente fiind dotat cu o cabina mai mare pentru un confort sporit pentru operator si o productivitate mai mare. O alta caracteristica importanta este faptul ca modelul S630 poate fi spalat cu jet de apa sub presiune atāt īn exterior cāt si īn interior.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI