Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 33 / 2011

Ritchie Bros a lansat noi servicii de finantare, garantie si asigurari

Ritchie Bros a lansat noi servicii de finantare, garantie si asigurari
Ritchie Bros a lansat o noua gama de servicii, creata special pentru a face desfasurarea licitatiilor mai usoara si pentru a stimula clientii sa liciteze cu mai multa încredere. Aceste noi servicii, care includ informatii detaliate despre echipamente, rezultate în timp real ale licitatiilor prin intermediul site-ului www.rbauction.com, servicii de finantare, garantii de service pentru trenul de rulare, asigurari de proprietate si transport, completeaza si îmbunatatesc gama vasta de servicii deja oferite de companie optiuni flexibile de licitare, servicii convenabile de reconditionare pe santier si un site web în 21 de limbi.

Începând de la 1 iulie Ritchie Bros colecteaza si ofera mai multe informatii online despre echipamente pentru toate licitatiile industriale din jurul lumii. Site-ul web al companiei, disponibil în 21 de limbi contine informatii detaliate despre echipamente alaturi de 50 de fotografii de mare rezolutie pentru fiecare utilaj oferind clientilor posibilitatea de a vizualiza componentele cheie, precum si o descriere sintetica a acestor componente  referitor la functionalitatea lor de baza. Acest serviciu nou permite clientilor sa analizeze echipamentele online mult mai eficient si mult mai în detaliu înainte de inspectia la fata locului.

Ritchie Bros. furnizeaza rezultatele licitatiilor în timp real pentru toti clientii care urmaresc online licitatiile pe site-ul companiei. Clientii pot vedea  instantaneu câte echipamente au fost vândute si de asemenea pot vedea preturile pentru echipamentele vândute în ziua respectiva.

Serviciile de finantare vor fi lansate si în Europa  începând cu 2012. Ritchie Bros. Finacial Services (RBFS)  lucreaza în parteneriat cu furnizori de top de finantari pentru echipamente pentru a oferi optiuni de finantare rapida, convenabila  si fara obligatii  pentru clientii Ritchie Bros. Optiunile de finantare includ împrumuturi si programe de leasing.
Garantiile de service pentru trenul de rulare vor fi lansate în Europa începând cu 2012, iar serviciul consta în faptul se poate achizitiona o garantie suplimentara pentru service-ul trenului de rulare pentru echipamentele disponibile la licitatiile Ritchie Bros. Toate garantiile sunt subscrise de AmTrust Group, o subsidiara a AmTrust Financial Services, Inc., o companie multinationala de asigurari.

De la 1 iulie clientii din Europa pot cumpara optional asigurari de proprietate si transport  pentru echipamentele vândute sau achizitionate în cadrul expozitiilor Ritchie Bros. Asigurarea de proprietate protejeaza echipamentele clientilor cât se afla în spatiul de desfasurare a licitatiei, iar asigurarea de transport protejeaza echipamentul în timpul deplasarii în cadrul spatiului de desfasurare a licitatiei.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI