Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 34 / 2011

Fabrica Bobcat din Pontchateau inaugureaza o noua generatie de telehandlere

Fabrica Bobcat din Pontchateau inaugureaza o noua generatie de telehandlere
În prezenta primarului Pontchateau , domnul Bernard Clouet, câtiva jurnalisti locali si  cei 175 de angajati ai fabricii Bobcat din Ponchateau au sarbatorit intrarea în productie a unei noi generatii de telehandlere de 6 si 7 m.
Planurile fabricii pentru viitor sunt încurajatoare, iar noua gama de echipamente Bobcat  ultra moderne si competitive anunta o noua perioada de prosperitate pentru fabrica.
Fabrica Bobcat din Pontcateau va proiecta si produce noua gama de  telehandlere Bobcat pentru pietele internationale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, CIS, Asia, America de Nord si de Sud si Oceania.
Noile modele de telehandlere L360 si TL470 prezinta o serie de caracteristici inovatoare, functii, avantaje si optiuni. Cabina asimetrica patentata, de exemplu, ofera o vizibilitate foarte buna catre spatele echipamentului. Directia de deplasare este selectata printr-un buton de pe joystick astfel încât operatorul sa efectueze toate manevrele cu o mâna pe volan si cealalta pe joystick. Operatorii pot sa schimbe directia fata cu cea spate într-o clipa, maximizând productivitatea si capacitatea de a controla celelalte functii ale echipamentului. Directia hidrostatica are de asemenea doua moduri de lucru pentru viteza înalta si pentru miscari precise. Capacitatea nominala de ridicare este de 3 tone pentru modelul TL360 si de 3,5 tone pentru modelul TL470. Ambele echipamente ofera o capacitate de ridicare de trei tone la înaltimea maxima de lucru. Raza maxima de actiune pentru modelul TL360 este de 3.365 mm, iar cea a modelului TL470 este de 4.002 mm. Capacitatea de ridicare la extensia maxima este de 1.300 kg si respectiv 1.500 kg.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI