Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 34 / 2011

Mercedes-Benz Financial Services ofera fonduri de finantare întreprinderilor mici si mijlocii

Mercedes-Benz Financial Services, divizia financiara a grupului Daimler AG, a încheiat un parteneriat cu grupul bancar german KfW pe baza caruia a dezvoltat un program avantajos de refinantare destinat întreprinderilor mici si mijlocii. În urma acestei colaborari, Mercedes-Benz Financial Services are acces la fonduri europene pentru a le folosi în vederea finantarii unei serii de proiecte antreprenoriale demarate de întreprinderile mici si mijlocii.
Fondurile europene pe care Mercedes-Benz Financial Services le poate accesa pot fi redirectionate catre companiile care planuiesc realizarea de investitii pe termen lung în mijloace fixe: autovehicule comerciale usoare si camioane, excluzând categoria autoturismelor. 

Împrumutul oferit în cadrul acestui sistem de finantare este platit în urma unui control strict de eligibilitate, scopul acestuia fiind finantarea investitiilor necesare pentru competitivitate si operarea economica a bunurilor precum echipamente si aparate, autovehicule comerciale si linii de productie.
Asocierea face parte din programul initiat de KfW Bankengroupe ce îsi propune sustinerea companiilor active într-o serie de domenii de activitate prin acordarea de împrumuturi în vederea sprijinirii demersurilor antreprenoriale ale acestora.
Grupul KfW, cu o activitate de peste 50 de ani, este o institutie financiara a Comisiei Europene ce detine fonduri de la SME Finance Facility si partial de la KfW Germania si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. Obiectivele grupului sunt de a sprijini întreprinderi mici si mijlocii, lansari de afaceri, proiecte de mediu, locuinte, infrastructura, educatie si proiecte de dezvoltare.
De asemenea, în cadrul organizarii gurvernantei corporative, KfW foloseste sisteme eficiente pentru a proteja toate informatiile si pentru a preveni conflictele de interese, spalarea de bani, finantarea actelor de terorism, coruptia si frauda.
Atât Mercedes-Benz Financial Services, cât si KfW sustin încurajarea initiativelor antreprenoriale si responsabilitatea sociala, iar acest sistem de creditare reprezinta una dintre încercarile de restructurare economica si sociala menite sa îmbunatateasca nivelul de trai.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI