Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 35 / 2011

CTE aduce ZED 20 CSH la Maastricht

CTE aduce ZED 20 CSH la Maastricht
CTE a adus la editia din acest an a expozitiei Apex o platforma aeriana articulata montata pe camion, un model foarte atractiv destinat pietei europene, modificānd astfel planul initial care includea modelul ZED 20 CH.
Avānd īn vedere ca disponibilitatea de productie a fost anuntata recent, CTE a decis īnlocuirea modelului ZED 20 CH, care era initial īn program cu modelul similar ZED 20 CSH,  mult mai apreciat pe plan international deoarece "S"-ul din denumire  īnseamna capacitate de lucru mai mare (250 kg). Echipamentul a fost expus īn standul exterior al companiei alaturi de platformele telescopice montate pe camion B-Lift 230 si B-Lift 510 High Range. Īn standul interior echipamentele prezentate au ramas aceleasi anuntate īn planul initial: platforma multifunctionala B-Lift 20.13 si platformele autopropulsate pe senile Traccess 170 E si Traccess 230.
Modelul este cel mai recent din gama ZED, bratul articulat fiind identificat cu forma literei "Z", a fost creat pentru a raspunde cerintelor pietei pentru īnaltimi de lucru mai mari de 20 m. Particularitatea acestui model este de fapt capacitatea sporita de lucru, varianta "CSH" avānd o capacitate de īncarcare de 250 kg īn timp ce platformele articulate cu īnaltimi de lucru de 20 de metri permit de obicei o capacitate maxima de īncarcare de 200 kg. Īn plus, acest model articulat se remarca prin inovatiile tehnologice aduse cum ar fi faptul ca stabilizarea verticala se realizeaza prin tije directionale-un sistem patentat CTE  care garanteaza activarea barei si astfel si a lonjeronului dintr-o singura miscare fara sa fie nevoie de mufe sau cilindri suplimentari. Aceasta tehnologie, deja testata pe modelul ZED 26 JH garanteaza utilizatorului o stabilizare care permite apropierea de trotuare si se evita posibilitatea de alunecare a lonjeroanelor. Astfel utilajul devine perfect pentru lucrul īn spatii īnguste. Stabilizarea H garanteaza lansarea stabilizatorului si se permite evitarea obstacolelor precum trotuarele cu diferenta de nivel de pāna la 220 mm, cu 83 % mai mare decāt īn versiunea A+A (120 mm). Īnaltimea de lucru mai mare reprezinta un aspect foarte important pentru toti acei utilizatori care au nevoie de o nacela pentru a transporta cantitati mai mari de material  si o utilizare sigura chiar si pentru operatorii mai solizi.
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI