Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 39 / 2012

Lansare globala - Mobispa 100

Lansare globala - Mobispa 100
Mobispa-100 este singura statie de producere a betonului cu o productivitate de 100 mc/h care îndeplineste criteriile pentru omologarea europeana pentru trafic conform directivei EEC 70/156.
Mobispa-100 este o statie revolutionara de producere a betonului care ofera un grad remarcabil de "fleximobilitate", adica flexibilitate si mobilitate reunite într-un singur produs. Proiectat si produs de Spanos Industries, modelulMobispa-100 era la baza experienta îndelungata si know-how-ul departamentului de Cercetare - Dezvoltare al companiei.

Mobispa-100 este o statie de producere a betonului de standard înalt asamblata pe semitrailere cu doua axe, ceea ce permite o instalare usoare pe orice santier fara a necesita o infrastructura speciala. Comparativ cu alte sisteme, Mobispa-100 este extrem de eficient din punct de vedere al costurilor atunci când trebuie mutat de pe un santier pe altul deoarece în esenta singurul cost implicat este cel cu transportul sau.

Mobispa-100 este echipat cu toate sistemele necesare, complet asamblate si conectate pentru operare imediata: depozitare, control, cântarire, transport si sisteme de amestecare si tot ansamblul necesar este complet integrat în statie ceea ce o face integral autonoma. Betonul produs este de o calitate excelenta cu cicluri de lucru extrem de rapide în concordanta cu specificatiile DIN 1045.
Mobispa-100 este echipat cu sistem automatizat de înalta tehnologie pentru managementul si controlul statiei inclusiv un portal serial RS/232 si o tastatura cu protectie din clasa IP65. Toate acestea îi confirma dimensiunile compacte, accesibilitatea si functionalitatea.

 
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI