Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 40 / 2012

Ihimer – prima gamă de mini-încărcătoare produsă "in house"

Ihimer – prima gamă de mini-încărcătoare produsă
Ihimer a ales Intermat pentru a lansa prima gama de mini-încarcatoare realizata în totalitate de grupul italian. Mini-încarcatoarele AS30 si AS34 cu o capacitate de 3 si 3,5 t sunt doar doua dintre cele patru modele pe care compania doreste sa le aduca pe piata în viitorul apropiat. Acestea furnizeaza niveluri impresionante ale performantelor, pe orice fel de teren, facând fata cu aceeasi usurinta atât solurilor nisipoase cât si celor cu noroi sau celor în panta. 
Noile utilaje sunt fiabile, puternice si rapide si sunt echipate standard cu servo-directie asistata atât pentru propulsie cât si pentru dispozitivele de control ale încarcatorului.

Printre caracteristicile principale de constructie, în scopul de a garanta un plus de confort operatorului si capacitati excelente de conducere versiunile standard pentru ambele modele includ: scaune pneumatice cu doua pozitii de ajustare, joystick multifunctional, sistem de control al cursei, doua viteze la sol, pedala de acceleratie si acceleratie de mâna, sistem de control al tractiunii, sistem manual de control al motorului inactiv.
Aceasta lansare, considerata a fi un proiect global, le va permite constructorilor de la IHIMER sa ofere clientilor din întreaga lume si mini încarcatoare de dimensiuni mai mari. Producatorul va mai lansa alte doua modele de 1,8 respectiv 2,2 t.  
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI