Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 41 / 2012

Primele vehicule municipale Scania cu motoare Euro 6

Primele vehicule municipale Scania cu motoare Euro 6

Datorită sistemului modular, motoarele Scania Euro 6 pot fi adaptate pentru aproape orice aplicație de pe piață. Mai mult, instalarea versiunii Euro 6 nu necesită un spațiu suplimentar pe șasiu.

Primul vehicul Scania cu motor Euro 6 pentru aplicații municipale este o vidanjă cu patru axe și este o capodoperă īn ceea ce privește dimensiunile compacte și īncadrarea tuturor componentelor īntr-un spațiu cāt mai restrāns. Caroseria ocupă majoritatea spațiului liber dintre axe. Datorită soluției Scania Euro 6 de utilizare eficientă a spațiului, avānd o unitatea de amortizare a zgomotului de aceleași dimensiuni ca și īn versiunile Euro 5, carosierii nu īntāmpină nici un fel de probleme īn procesul de instalare deoarece acesta rămāne neschimbat.

Īn ciuda dimensiunilor compacte, unitatea conține toate elementele necesare pentru procesul complex de tratare ulterioară a emisiilor Euro 6.

Vidanja este un model Scania G 480 8x2 cu două axe frontale directoare și o axă atașată acționată hidraulic īn spatele axei directoare. Motorul Euro 6 de 13 litri generează 480 CP și un cuplu de torsiune generos de 2.500 Nm care este capabil să alimenteze vehiculul precum și impulsurile de putere necesare pentru componentele auxiliare. Versiunea Scania P310 4x4 este dotată cu un motor Euro 5 de 9 litri și este cu aproximativ 700 kg mai ușoară decāt un vehicul corespondent de 13 litri.

Scania a lansat primele sale motoare Euro 6 cu un an īn urmă pentru a oferi operatorilor prevăzători posibilitatea de a face primii pași către următorul nivel al standardelor de emisii. De atunci vehiculele Scania dotate cu motoare Euro 6 au fost date spre operare clienților și testate de presa de specialitate īnregistrānd rezultate excelente.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI