Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 44 / 2012

Noul ciocan hidraulic SB 702 de la Atlas Copco

Noul ciocan hidraulic SB 702 de la Atlas Copco

Noul ciocan hidraulic de īnaltă performanţă de la Atlas Copco, SB 702 poate desfăşura o gamă vastă de lucrări uşoare din domeniul grădinăritului, peisagistică, demolări şi construcţii. Cercetările aprofundate, design-ul inovator şi know-how-ul Atlas Copco īn domeniul tehnologiei pentru ciocanele hidraulice au generat un produs cu un consum mai mic de combustibil, un nivel redus al vibraţiilor şi mai puţin zgomot.

Aspectul unic al modelului SB 702 este reprezentat de corpul solid, o caracteristică ce nu  mai poate fi regăsită la nici un alt ciocan hidraulic din clasa de 700 kg. Construcţia dintr-o singură bucată face ca ciocanul hidraulic SB 702 să beneficieze de dimensiuni neobişnuit de compacte şi īn acelaşi timp să fie foarte uşor de manipulat. Mecanismul de percuţie şi sistemul de ghidare sunt integrate īntr-un singur bloc de oţel, eliminānd nevoia de bolţuri laterale. Acumulatorul integrat, fără īntreţinere poate fi accesat cu uşurinţă, dar este şi foarte bine protejat de lovituri.

SB 702 lucrează cu o gamă vastă de fluxuri de ulei şi astfel poate fi instalat pe o varietate de echipamente. Modelul SB 702 este uşor de montat şi īntotdeauna pregătit de lucru. Necesită un nivel redus de īntreţinere, iar atunci cānd solicită o intervenţie este extrem de uşor de reparat.

Datorită sistemului de recuperare a energiei, modelul SB 702 oferă performanţe de percuţie sporite. Īn timp ce energia de impact rămāne constantă, ciocanul creşte frecvenţa de lovire şi sunt sporite performanţele de percuţie. Astfel, creşte eficienţa, generānd o productivitate mai mare cu un consum mai mic de combustibil.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI