Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 48 / 2013

Iveco partener Yamaha Racing si Dorna Sports

Iveco partener Yamaha Racing si Dorna Sports

La inceputul lunii mai, Iveco a livrat o flota de 20 de camioane noi, modelul Stralis Hi-Way castigator al International Truck Of The Year 2013, echipei Yamaha Factory Racing Team si celor de la Dorna Sports.

Predarea cheilor a avut loc dupa etapa de teste de la Gran Premio Bwin din Spania de pe circuitul Jerez. La evenimentul de predare a celor 20 de camioane Stralis Hi-Way au fost prezenti atat pilotii echipei Yamaha Factory Racing, campionul in exercitiu Jorge Lorenzo si cvatruplu campion Valentino Rossi „The Doctor” cat si Carmelo Ezpeleta, CEO al Dorna Sports.

Din cele 20 de camioane Stralis Hi-Way, sapte sunt ale echipei Yamaha si 13 ale Dorna Sports la care se mai adauga si inca patru Iveco Daily. Livrare face parte din parteneriatul de lunga durata pe care Iveco il are cu echipa de fabrica Yamaha si MotoGP. De altfel, Iveco au prelungit intelegerea cu MotoGP sub sloganul „Furnizor oficial de camioane si comerciale usoare” pentru al patrulea an consecutiv.

Implicarea Iveco in MotoGP va atinge vizibilitatea maxima pe data de 29 iunie cu ocazia cursei din Olanda de pe circuitul Iveco TT Assen 2013. Compania va relua rolul sau in calitate de sponsor principal pe 29 septembrie 2013 pentru circuitul din Aragón în Spania fiind partener oficial Gran Premio IVECO de Aragón. Marca Iveco va fi vizibila pe circuitele Assen si Aragón, in special pe primele doua viraje, la linia de start si la tribuna. De asemenea, logo-ul Iveco va fi vizibil si in cursa de pe Circuit de Catalunya.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI