Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 48 / 2013

Noutatile New Holland

Noutatile New Holland

Cu ocazia expozitiei BAUMA 2013, New Holland Construction, in premiera, a extins oferta sa prin prezentarea utilajelor de constructii echipate cu motoare avand norma de poluare corespunzatoare nivelului 4 impus de standardele americane de mediu (US – EPA) pentru emisiile de gaze de esapament.

Cu o puternica experienta mostenita de la inceputurile activitatii, New Holland, marca a CNH Global NV, o filiala in majoritate detinuta de FIAT Industrial Spa, a oferit intotdeauna produse de calitate, cu o tehnologie de avangarda si in deplina conformitate cu standardele de siguranta si reglementarile de mediu.

De aceea, la salonul BAUMA 2013, New Holland a fost din nou in prim-plan prin lansarea primului excavator mediu pe senile al carui motor respecta prescriptiile nivelului 4 final („Tier 4 Final”) impus de standardul american de mediu si, totodata, a continuat sa-si extinda oferta de echipamente dotate cu motoare de nivel 4 intermediar („Tier 4 Interim”). Pe parcursul desfasurarii expozitiei, echipamentele expuse in cadrul standului au subliniat din nou oferta completa si beneficiile exceptionale pe care marca New Holland, alaturi de resursele si sprijinul oferit de asociatul FIAT Industrial, este in masura sa le furnizeze clientilor sai:

    Excavatoare medii pe senile echipate cu motoare cu norma de poluare „Tier 4 Final” ce ridica la un nivel superior stacheta privitoare la performanta si economie de combustibil

    Noi modele de excavatoare pe senile ce inglobeaza tehnologia „short radius” (raza scurta de actiune), compacte si echipate cu motoare cu norma de poluare „Tier 4 Interim”, extrem de silentioase, ideale pentru santiere urbane;

    Noua gama de buldozere din Seria C, cu motoare avand norma de poluare „Tier 4 Interim”, sinonime cu economia de combustibil si cu performante mai bune, s-a imbogatit cu un al treilea model;

    Noul incarcator compact pe senile si mini-incarcatorul pe pneuri au demonstrat ca este posibil sa obtii performante remarcabile cu un echipament cu dimensiuni reduse;

    Sistemul telematic „FleetForce”, disponibil pentru intreaga gama de modele, permite gestionarea mai usoara si mai eficienta a parcului de masini de constructii al oricarui client ce isi doreste echipamente New Holland.

Un randament energetic si performante crescute prin folosirea motoarelor la care s-au aplicat solutii constructive specifice nivelului 4 de poluare („Tier 4) impus de standardele americane de mediu

New Holland a continuat sa-si extinda oferta sa de motoare avand norma de poluare „Tier 4” prin introducerea a trei excavatoare cu raza scurta de actiune din Seria C, inclusiv un model „Blade Runner” (buldoexcavator) si trei noi buldozere din Seria C, din clasa utilajelor de la 13 la 20 tone, din care un model de inceput de gama.

In plus, New Holland continua sa fie cu un pas in fata concurentei prin lansarea primelor excavatoare pe senile de dimensiuni medii echipate cu motoare cu norma de poluare „Tier 4 Final”, doua modele din Seria C, cu raza scurta de actiune. Ca si toate celelalte echipamente de constructii New Holland, prevazute cu motoarele cu norma de poluare „Tier 4 Interim”, noile modele se bazeaza pe o instalatia hidraulica de conceptie proprie, de inalta eficienta, care, impreuna cu tehnologia de varf a unui motor cu emisii scazute de noxe, sunt in masura sa ofere o economie de combustibil si o putere exceptionala.

Progresele exceptionale obtinute de New Holland - in domeniul scaderii emisiilor poluante din gazele de esapament, a performantelor inalte ale motorului si a unui randament energetic ridicat, concretizat printr-un consum specific de combustibil scazut – sunt rezultatul parteneriatului sau cu resursele considerabile de cercetare si dezvoltare ale grupului FIAT Industrial si a stransei colaborari cu compania sora FPT Industrial Spa, deschizatoare de drumuri in domeniul tehnologiilor de reducere a emisiilor poluante din gaze de esapament. Cele mai noi tehnologii de reducere a emisiilor poluante a gazelor de esapament au fost expuse de FPT Industrial intr-un spatiu dedicat din incinta standului New Holland.

Noile modele prezentate

Incarcatoarele compacte, pe pneuri, L230 si cu senile, C238, ce au fost expuse reprezinta o ilustrare perfecta ca New Holland va cauta in mod constant sa imbunatateasca echipamentele sale de constructii; aceste noi modele distingandu-se prin cresterea performantelor si pastrarea in acelasi timp a dimensiunilor compacte ale modelelor precedente.

Alte noutati ce au fost expuse la BAUMA 2013 au constituit auto-grederele New Holland cele mai vandute in Europa. Fiind echipate cu o cabina de conducere reproiectata, cu un profil mai scazut care a redus inaltimea totala a utilajului la doar 3060 mm, aceste echipamente nu vor mai intampina restrictii de transport.

Pentru prima data a fost expus la standul echipamentelor de constructii, un tractor produs de New Holland Agriculture. Acest produs a fost expus pentru a scoate in evidenta caracteristicile care fac din aceste masini de lucru, o optiune din ce in ce mai populara in randul antreprenorilor santierelor de constructii de drumuri si de amenajare a teritoriului. Pe tractorul expus, T7.270 Auto CommandTM, este montata transmisia variabila continua special conceputa de New Holland pentru a oferii oricand un cuplu motor ridicat (1160 Nm) chiar si la o viteza de deplasare scazuta (0,03 km/h). Cu o putere maxima a motorului de 270 CP (198,5 kW), motor fabricat de New Holland si avand implementata tehnologia de reducere a emisiilor de noxe SCR ECOBlueTM, acest tractor extrem de versatil, ofera un consum de combustibil si performante cu adevarat exceptionale.

Caracteristicile remarcabile ale auto-grederelor New Holland si popularitatea crescuta a tractoarelor sale agricole in industria de constructii au fost recunoscute de prestigioasa revista americana „Diesel Progress” si de producatorul de transmisii ZF care, in cadrul categoriilor respective, au nominalizat pentru premiul de „Excelenta in Ingineria Echipamentelor” auto-grederul 156.7A si tractorul din seria T9.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI