Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 50 / 2013

Participare de succes a Masini si Utilaje @ Sibiu Rally!

Participare de succes a Masini si Utilaje @ Sibiu Rally! Raliul Sibiului s-a terminat sambata, 27 iulie, in tromba! Participarea din partea publicului a fost fenomenala, inregistrandu-se un numar mare de persoane care au fost prezente la Sibiu in perioada 23-28 iulie, chiar si in timpul probei de noapte!
Marele castigator al Sibiu Rally 2013 este Jan Kopecky. Cu toate ca pe primele locuri ale clasamentului nu s-au situat romani, din fericire Romania a castigat in perioada raliului un maxim de vizibilitate, evenimentul fiind urmarit de milioane de telespectatori (din peste 100 de tari), prin prezenta sa pe Eurosport.
Revista Masini si Utilaje pentru Constructii a fost unica revista din tara implicata activ in sustinerea Sibiu Rally, prin prezenta la standul de presa. Echipa noastra a fost prezenta la eveniment promovand raliul in revista cat si pe pagina noastra de Facebook, in fiecare zi.

In numarul de august puteti citi in paginile revistei noastre interviul cu Primarul Sibiului, dl. Klaus Johannis.

Asadar, ne-am atins intru totul scopul de a creste simtitor vizibilitatea partenerilor nostri, prin participarea activa la evenimente de vizibilitate maxima, din Romania. Pentru viitor pregatim participarea la mai multe evenimente de top, cat si organizarea unora proprii.

In foto - Masini si Utilaje cu autograful lui Vali Porcisteanu pilotul BCR Leasing Rally Team, castigatorul prestigiosului trofeu Colin McRae Flat Out, in cadrul etapei europene ERC#SibiuRally 2013
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI