Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 51 / 2013

Cat D6K2 - Proiectat pentru a fi un reper in industrie

Cat D6K2 - Proiectat pentru a fi un reper in industrie Buldozerul pe senile Cat D6K2 este conceput pentru eficienta si productivitate. Exista patru domenii majore in care buldozerul D6K2 contribuie la cea mai buna performanta in clasa sa. Fiecare domeniu este direct legat de nevoile clientului.

Chiar si operatorii cu experienta trebuie sa foloseasca toate abilitatile lor si sa se concentreze pentru a face treaba in mod corespunzator. Pentru a veni in sprijinul acestora, Caterpillar a facut mai multe progrese. Sistemul de control al lamei Cat Stable Blade Control reprezinta unul dintre progrese. Modelul D6K2 este echipat standard cu sistemul revolutionar de stabilizare a lamei. Acesta functioneaza cu ajutorul unui giroscop electronic.

Mai multa treaba cu mai putin combustibil
Modul Eco pentru inainte si inapoi ajuta motorul atunci cand este activat sa functioneze la viteze mai mici in cazul in care utilajul nu este incarcat. De indata ce este detectata o sarcina, turatia motorului creste instantaneu pentru a furniza puterea necesara. Raspunsul motorului imediat inseamna ca buldozerul D6K2 poate functiona in modul Eco, indiferent de dificultatea aplicatiei si fara a afecta productivitatea. Chiar si operatorii fara experienta se vor descurca usor.La factorii de incarcare mare, consumul de combustibil este redus cu 5 la suta, in comparatie cu D6K. In aplicatiile mai usoare, Eco Mode poate reduce consumul de combustibil cu pana la 22 la suta.

Lame mai largi
Cu noile tipuri de lame care acopera o suprafata mai mare timpul de operare este mai scurt. Pentru modelul XL VPAT (cu pas variabil, unghi, inclinare), lama a crescut de la 3.077 mm la 3.196 mm, iar pentru modelul LGP VPAT lama a crescut de la 3.360 mm la 3.682 mm, o crestere de 9 la suta, comparativ cu D6K LGP.

D6K2 indeplineste normele de poluare in vigoare datorita Tier 4 Interim/Stage IIIB conforme cu motorul C6.6 ACERT. Fiecare operator va avea un motiv sa aleaga D6K2. Unii vor aprecia consumul de combustibil redus. Altii vor aprecia nivelul mare de finisare performanta sau imbunatatirile statiei operatorului, fiabilitatea si durabilitatea.


Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI