Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 53 / 2013

Noile game Renault Trucks s-au lansat si in Romania

Noile game Renault Trucks s-au lansat si in Romania Dupa prezentarea oficiala a intregii game de camioane in aceasta vara la Lyon in fata a peste 5.000 de invitati sub sloganul „Revolutie“, Renault Trucks parte a grupului Volvo a lansat noua sa gama si in Romania in cadrul unui eveniment special desfasurat la Studiourile Buftea.

In fata a peste 800 de invitati - clienti, potentiali clienti, parteneri, jurnalisti si cu o gazda la inaltime, la propriu si la figurat, in persoana Roxanei Ciuhulescu, Renault Trucks a dezvaluit noua sa gama complet schimbata de camioane, aceasta fiind „Revolutia“ franceza moderna pe care producatorul a anuntat-o inca de la inceputul acestui an. Evenimentul a fost incheiat cu un concert de exceptie marca Loredana Groza.

Centrul de profit
Renault Trucks a profitat de avantajul trecerii la standardul Euro 6 pentru a-si reinnoi intreaga gama. Aceasta reinnoire a facut obiectul unei investitii a grupului Volvo de peste 2 miliarde de euro, precum si al celei mai riguroase testari pe care Renault Trucks a efectuat-o in intreaga sa istorie. Scopul a fost unul clar, anume, de a furniza clientilor sai un instrument perfect, fiabil si de inalta performanta care le va permite sa¬ tina costurile sub control. De altfel, Renault Trucks considera camionul ca fiind „centrul de profit“ ce nu trebuie sa-si dezamageasca clientii, protejandu-i. In conditiile in care calitatea si fiabilitatea nu sunt lucruri care pot fi indeplinite usor, obtinerea lor a implicat ore intregi de testare si cercetare.

Constructii si Constructii grele
Pentru noile vehicule de constructii, Renault Trucks ofera doua variante distincte: gama C pentru constructii si gama K pentru constructii grele. Gama C, disponibila in doua variante de latime a cabinei, se concentreaza in principal pe incarcaturi mari, consum redus si confort. Mai mult, conform constructorului francez forta de tractiune excelenta si capacitatea de a trece peste obstacole il face atractiv pentru clientii din sectorul de constructii. Gama K stabileste noi standarde in termeni de robustete, trecerea peste obstacole si ofera cel mai bun unghi de atac de pe piata (32). Noile vehicule beneficiaza de motoarele Euro 6 si de o cabina specifica cu un design spartan. Din punct de vedere al performantelor de incarcare, gama C ofera o sarcina utila, ce poate ajunge pana la 22.8 t pentru un 8x4. Gama K ofera o masa bruta a vehiculului (GVW) de pana la 50 t si o masa maxima autorizata (GCW) de pana la 120 de tone. Sistemul de tractiune hidrostatic pe puntea fata, Optitrack, ofera putere temporara de tractiune suplimentara si este disponibil pe gama C. In schimb, gama K include toate versiunile cu tractiune conventionala. Cu Optifuel Programme, Renault Trucks ofera instructorilor clientilor sai din sectorul de constructii sau managerilor de parc auto un modul complet de instruire pentru implementarea planurilor de imbunatatire personalizate cu verificari pe termen lung. Acestea sunt furnizate de Optifuel Infomax si Optifuel Training, un program de instruire intern cu privire la condusul economic. In plus, Optifuel Training ofera un modul specific pentru condusul pe santierele de constructie. Acest program poate determina o reducere a consumului de carburant cu pana la 15%.

Organizarea Renault Trucks
Noile vehicule Renault Trucks Euro 6 au fost dezvoltate cu scopul de a oferi eficienta costurilor, fiabilitate si mandrie. Grupul Volvo, din care face parte Renault Trucks, a facut o investitie majora in noua gama, precum si in unitatile si echipamentele de productie. Noua organizatie de vanzari va permite Renault Trucks sa-si extinda acoperirea geografica, prin cresterea numarului de centre de vanzari si service cu 30% si pana la 40% pe anumite piete. Cu aceasta noua gama de vehicule, sustinuta de un grup global, Renault Trucks detine tot ceea ce are nevoie pentru a castiga noi clienti si pentru a-si spori cota de piata.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI