Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 54 / 2013

Customer Owned Casing, programul de resapare la cald Goodyear

Customer Owned Casing, programul de resapare la cald Goodyear
Goodyear a anuntat ca isi extinde oferta de servicii de resapare la cald COC („Customer Owned Casing“ – Carcasa Detinuta de Client) destinata flotelor si proprietarilor de camioane, si in alte tari europene.

Programul COC, care este disponibil de ceva vreme in Italia si Franta, tocmai a fost lansata si in Romania, Benelux, Germania, Polonia, Cehia si Slovenia. Gama de servicii Goodyear COC permite flotelor si proprietarilor de camioane sa returneze propriile carcase de anvelope si sa le ia inapoi ca anvelope resapate Goodyear TreadMax. Printre principalele beneficii ale carcaselor resapate sunt reducerea de costuri, deoarece carcasa este si ramane proprietatea detinatorului de flota sau vehicul, singurul cost fiind cel de resapare. Un alt beneficiu il reprezinta mentinerea controlului complet asupra calitatii in ansamblu a carcasei. Clientul cunoaste deja istoricul anvelopei (incluzand aici totalul kilometrilor parcursi, daunele anterioare, reparatii aduse anvelopei etc). Obtinerea de anvelope resapate de calitate premium, pastrand aceleasi materiale si profiluri ale benzii de rulare ca anvelopele noi este un alt beneficiu al programului COC.
 
„Gama de servicii Goodyear COC este cu siguranta optiunea de resapare preferata de catre operatorii de flote si distribuitorii de anvelope care doresc sa cunoasca tot istoricul anvelopelor lor. Ca parte a acestei game de servicii, noi reinnoim anvelopa talon-talon, nu doar banda de rulare. Acest lucru ne permite sa livram o performanta a kilometrajului similara cu cea a anvelopelor noi.“ a declarat Leszek Szafran, Director Operatiuni de Resapare pentru Europa, Orientul Mijlociu & Africa.

Piata europeana de anvelope resapate
Piata de anvelope resapate pentru vehiculele comerciale continua sa creasca in intreaga Europa si reprezinta aproximativ 30% din segmentul de piata pentru anvelope de inlocuire, incluzand aici anvelopele noi si cele resapate. Sub presiunea actuala a cresterii costurilor din sectorul transportului comercial, Goodyear se asteapta ca piata de resapare sa continue sa creasca in urmatoarele luni si ani. Controlul costurilor operationale este prioritatea numarul unu pentru multi proprietari de flote in aceste zile. Prin extinderea duratei de viata a anvelopei, conform conceptului multiple life (anvelopa noua, recanelata, resapata, recanelata), flotele pot economisi semnificativ in privinta anvelopelor in urmatorii ani. Pe langa COC, Goodyear ofera doua optiuni suplimentare operatorilor atunci cand adancimea benzii de rulare ajunge la un nivel la care resaparea este o optiune, iar carcasa este nedeteriorata.

Goodyear TreadMax
Goodyear ofera gama sa completa de anvelope pentru vehicule comerciale si in varianta de anvelope resapate la cald, sub denumirea de TreadMax. Gama include anvelopele Marathon LHD II si LHT II, Regional RHS II, RHD II si RHT II, anvelopele pentru servicii mixte MSS II, MSD II si MST II, Municipal MCA si anvelopele de tractiune MCD, Marathon Coach si Ultra Coach,  precum si recent introdusele Goodyear TreadMax KMax D si T, lansate in luna septembrie simultan cu anvelopele noi pe care le replica. In ianuarie 2014, vor fi lansate anvelopele TreadMax FuelMax D si T, de asemenea, in acelasi timp cu anvelopele noi pe care le replica.
Toate anvelopele Goodyear TreadMax sunt construite cu cele mai recente tehnologii pentru carcase de la Goodyear si au aceleasi profiluri ale benzii de rulare si materiale ca si anvelopele noi, astfel ca performanta lor este foarte asemanatoare. Toate anvelopele Goodyear pentru vehicule comerciale pot fi recanelate si resapate.
In 2014, aceasta gama de servicii va fi introdusa si in alte tari din Europa.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI