Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 54 / 2013

Ave Intermed a devenit unic distribuitor in Romania pentru anvelopele Trelleborg

Ave Intermed a devenit unic distribuitor in Romania pentru anvelopele Trelleborg
AVE Intermed, unul dintre cei mai eficienti furnizori locali, atat de anvelope si dispozitive pentru echipamente industriale si de constructii, cat si de echipamente laterale, a devenit unic distribuitor in Romania al anvelopelor industriale Trelleborg (Suedia) pentru Monarch M2, Duratrak, OTR C 800 si  BRAWLER si a sarbatorit acest moment alaturi de clienti si presa de specialitate la inceputul lunii noiembrie.

“Lucram de un an de zile cu cei de la Trelleborg, colaborarea fiind una de succes. Ne dorim ca prin acest parteneriat sa putem acoperi necesitatile tuturor clientilor nostri. Reteaua nationala de distributie si servicii are sediul central in Bucuresti si patru filiale la Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Rm. Valcea, care dispun de un stoc necesar clientilor fiecarei zone,” a declarat  Nicolae Popescu, Administrator AVE Intermed.

Trelleborg AB este lider mondial in domeniul ingineriei polimerilor. Compania a fost infiintata in anul 1905 de catre omul de afaceri Henry Dunker si are 15.300 angajati in peste 40 de tari in intreaga lume si 90 de uzine de productie. Actiunile grupului Trelleborg sunt listate la Bursa din Stockholm. Vanzarile anuale ating aproximativ 2,3 miliarde euro. De asemenea, compania detine 50 % din TrelleborgVibracoustic cu vanzari anuale de 1.55 miliarde euro si peste 8.000 de angajati in aproximativ 20 de tari.

Gama completa de anvelope industriale Trelleborg pentru utilaje cuprinde o paleta larga de modele si dimensiuni: anvelope solide (cauciucuri pline), anvelope industriale pneumatice, anvelope cushion (bandaje).

Lider mondial in anvelope industriale solide
Trelleborg Wheel Systems este un lider mondial in furnizarea de anvelope si solutii complete pentru roti pentru echipamentele agricole si forestiere (53%), motostivuitoare si alte echipamente pentru manevrat (47%).

Ce este cauciucul polimerizat?
Cauciucul polimerizat este cel mai elastic material al celor de la Trelleborg, cu proprietati unice de etansare, amortizare si protectie intr-o varietate de contexte diferite. Cuvantul “polimer” deriva din termenul grec “Poly”, care inseamna “multe” si din “mer” care inseamna “parte”. Polimerii sunt produsi prin polimerizarea mai multor molecule mici – monomeri – in lanturi lungi de polimeri.

Linia de produse Brawler
Linia de produse Brawler de la Maine Industrial Tire, care cuprinde gama de  anvelope OTR solide, a fost creata pentru a functiona in cele mai dificile aplicatii cu uzura ridicata de la statii de transfer de deseuri, centre de reciclare a deseurilor metalice si pana la operatiuni de minerit la suprafata. Anvelopele OTR solide sunt folosite cu succes, in Statele Unite si recent in Europa, in aplicatii pentru statii de transfer, gropi de gunoi si recuperarea deseurilor, centre de reciclare, reciclarea deseurilor metalice, minerit subteran, stivuire – intermodal, industria grea, constructii si demolari, cariere si mine de exploatare la suprafata, manipulatul sticlei, locatii in care se folosesc lanturi, aplicatii cu uzura mare si in conditii de supraincarcare.

Anvelope industriale pline
AVE Intermed furnizeaza gama completa de anvelope superelastice (cauciucuri pline) pentru stivuitoare cu dimensiuni disponibile de la 5.00-8 pana la 12.00-20, standard, fixe  si non-marking. Aceste anvelope industriale sunt destinate stivuitoarelor (motostivuitoare sau electrostivuitoare), dar pot fi folosite cu succes pe ridicatoare, elevatoare cu nacela si pe vagonete sau remorci folosite in aplicatii de manipulare a marfurilor.

Cauciucuri Press On (Bandaje)
Anvelopele cushion (bandaje din cauciuc) sunt utilizate atat pentru suprafete normale, cat si pentru anvelope negre si non-marking (profilate si lisse). Aceste anvelope industriale sunt destinate stivuitoarelor (motostivuitoare sau electrostivuitoare), dar pot fi folosite cu succes pe elevatoare cu nacela si pe vagonete sau remorci folosite in aplicatii de manipulare a marfurilor, de asemenea.

Anvelope industriale pneumatice
Aceasta gama include atat anvelope pneumatice pentru stivuitoare (motostivuitoare sau stivuitoare electrice), cat si anvelope pentru excavatoare (anvelope pneumatice pentru excavatoare, buldoexcavatoare, skid steer).


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI