Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 57 / 2014

Construct Expo 2014

Construct Expo 2014 A doua saptamana a lunii aprilie aduce la Romexpo cinci evenimente de traditie al caror numitor comun il reprezinta constructiile si amenajarile interioare. Astfel, intre 10 si 13 aprilie vizitatorii sunt asteptati la:
-         CONSTRUCT EXPO - Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii
-         AMBIENT EXPO - Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine
-         ROMTHERM - Expozitie internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului
-         EXPO FLOWERS & GARDEN - Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit
-         ANTIQUE MARKET – Targ de obiecte de arta si antichitati

“Spatiul de locuit, gradinile dar si ansamblul reprezentat de acestea – orasul – sunt punctele de interes ale evenimentelor ce se pregatesc sa debuteze la Romexpo. Vom avea numeroase premiere, reduceri importante si cele mai importante companii din domeniu - totul pentru evenimente de calitate. Ii asteptam pe vizitatori pentru manifestari expozitionale reprezentative ale domeniului, apreciate atat in Romania dar si peste hotare” declara Mariana Suciu, Director General, Romexpo SA.

CONSTRUCT EXPO
Peste 6.000 mp suprafata exterioara destinata utilajelor pentru foraj, foarfece hidraulice pentru demolari, basculante, macarale si multe alte echipamente, prin intermediul Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii, sisteme inovatoare pentru constructii, instalatii sanitare ce depasesc sfera clasicului, pardoseli, corpuri de iluminat si lansarea in premiera a sistemului de invelitoare pentru acoperisuri Quadro by Icopal sunt doar o mica parte din noutatile CONSTRUCT EXPO 2014.


Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI