Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 60 / 2014

Aniversare M&U 100 editii: Masini si Utilaje pentru Constructii alaturi de piata de utilaje pentru constructii din Romania

Aniversare M&U 100 editii: Masini si Utilaje pentru Constructii alaturi de piata de utilaje pentru constructii din Romania Lucrul la editia nr. 100 a revistei  Masini si Utilaje pentru Constructii ne-a dus cu gandul la o retrospectiva a celor 8 ani de cand suntem pe aceasta piata. Ne-am propus sa facem un bilant simplificat al perioadei care a trecut, cat sa ne si gandim la viitor. Oare ce va urma?

In 2014 se implinesc 7 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, 25 de ani de la Revolutie si doi ani de cand avem un nou prim-ministru. Insa nu cred ca poate exista  o cifra care sa poata contoriza nivelul nervilor intinsi la maxim, stresul zilnic cauzat de cautari inovative ale solutiilor la probleme aparent fara iesire, cat si sportul neuronal de fiecare dimineata, pentru a ne convinge sa mergem inca o zi pe baricade. Insa cifrele sunt coloana vertebrala  concreta, care fac o radiografie relativ corecta a ultimilor 8 ani. De aceea ne vom referi la cifre, preluate de la ADUC (Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii), Romexpo/Constructexpo (ca fiind targul reprezentativ pe nisa pe care o acoperim) si INS (Institutul National de Statistica) – furnizor de informatii cu privire la piata constructiilor in general. (Puteti citi continuarea in numarul de iunie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI