Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 60 / 2014

Tura de noapte

Tura de noapte Pentru a extinde autostrada A3 la sase benzi de circulatie, intre orasele Aschaffenburg si Würzburg, mai mult pasaje pietonale suspendate si poduri rutiere vor fi demolate, deoarece acestea nu au trecerile suficient de largi. Luna trecuta, langa Weibersbrunn, Bavaria, au fost demolate doua poduri intr-o operatiune executata noaptea.

Operatiunea de demolare din Weibersbrunn este una dintre cele mai spectaculoase ale societatii Christof Brand GmbH in anul in care a implini 20 de ani de activitate. In 1994 Christof Brand, un fost muncitor pe excavator, a pus bazele unei mici companii care are in prezent 22 de colaboratori. Compania nu se ocupa doar de lucrari de demolare ci si de alte lucrari specificie in domeniul constructiilor: pregatirea terenului pentru constructie, fundatii, transport de masini si utilaje de constructii, construirea de ziduri naturale de protectie si de ziduri de protectie fonica. Inca de la inceput compania a folosit exclusiv utilaje Liebherr.

Datorita unui serviciilor oferite clientilor si a service-ului excelent, compania a dezvoltat o relatie durabila cu dealerul Liebherr din zona Frankfurt. In acest moment parcul companiei Christof Brand GmbH cuprinde 26 de utilaje Liebherr de diverse dimensiuni si variante. In special sistemul complet hidraulic de schimbare rapida LIKUFIX a convins compania de constructii. Toate utilajele sunt echipate cu acest sistem pentru o eficienta maxima atunci cand sunt exploatate in teren. (Puteti citi continuarea in numarul de iunie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI