Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 61 / 2014

Out of the box: Utilajele de cariera, parte din decorul celui mai mare show de moda din Balcani

Out of the box: Utilajele de cariera, parte din decorul celui mai mare show de moda din Balcani Cariera de amfibolite de la Turnu Rosu de langa Sibiu, operata de firma Amfiboswin SRL, a fost in luna iunie scena de desfasurare a unui eveniment inedit, o prezentare de moda non-conformista printre muntii de agregate si utilajele de cariera de mare tonaj.

Prezentarea de moda i-a apartinut designerului Evgheni Hudorojkov din Republica Moldova si s-a desfasurat in cadrul celui mai important festival de moda din Balcani, Feeric Fashion Days. In ciuda ploii torentiale, designerul a hotarat, impreuna cu cele 16 modele care-i purtau creatiile, sa duca prezentarea din balastiera de la Turnu Rosu la bun sfarsit. Decorul a fost absolut spectaculos, amplificat de utilajele de cariera si ploaia care a continuat pe tot parcursul prezentarii.

Utilajele precum si instalatiile ce echipeaza cariera s-au pus in miscare pe fundalul pasarelei, sute de kilograme de agregate incepand sa curga de la peste 20 de metri inaltime de pe una din benzile transportoare ale instalatiei de sortare. In acelasi timp, la baza muntelui de agregate, modelele defilau gratioase in diafanele creatii din cea mai recenta colectie a designerului moldovean.(Puteti citi continuarea in numarul de august 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)

Puteti viziona filmul prezentarii la urmatorul link: http://www.youtube.com/watch?v=ZbB1MwghL8U
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI