Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 64 / 2014

Trofeul Calitatii ARACO - editia XIX - Bucuresti

Trofeul Calitatii ARACO - editia XIX - Bucuresti Joi, 27 noiembrie 2014, incepand cu ora 10.00, a avut loc cea de-a XIX-a editie a Trofeului Calitatii, eveniment organizat de catre Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii - ARACO.

Trofeul Calitatii ARACO este o distinctie profesionala, ce a luat nastere in scopul unei mai bune constientizari privind cresterea calitatii constructiilor, promovand totodata excelenta in domeniul constructiilor. Trofeul se acorda societatilor de constructii pentru lucrari deosebite, care au un sistem de asigurare a calitatii implementat. In perioada 1994-2013 au fost acordate 302 Trofee ale Calitatii ARACO.

Evenimentul s-a desfasurat in Bucuresti, in sala Madgearu a Complexului Expozitional Romexo si s-a bucurat de participarea a peste 100 de  persoane, membri ai Academiei de Stiinte Tehnice din Romania, reprezentanti ai firmelor de constructii, ai sindicatelor si patronatelor de constructiii, institutiilor publice de profil, si nu in ultimul rand, mass-media.

Conferinta a fost deschisa odata cu Reuniunea Consiliului Central ARACO la orele 10.00 de catre domnul Laurentiu Plosceanu, avand calitatea de Presedinte al ARACO. Prezidiul a fost format din urmatoarele persoane : Laurentiu Plosceanu - Presedinte ARACO, Adrian Florescu - Director General, Romeo Bogdanovici - Prim Vice-Presedinte ARACO si Presedinte Filiala Bucuresti, George Rozorea - Vicepresedinte ARACO, Valentin Stoica - Director General Search Corporation Ltd., Alexandru Dobre - Presedinte de Onoare ARACO (Puteti citi continuarea in numarul de decembrie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI