Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 64 / 2014

Gruppo Damidio SA - Traditie si inovatie pe piata romaneasca de lubrifianti

Gruppo Damidio SA - Traditie si inovatie pe piata romaneasca de lubrifianti Incepand cu noiembrie 2013, compania Gruppo Damidio SA a inceput impreuna cu Kuwait Petroleum International un parteneriat strategic pentru distributia produselor Q8Oils in Romania. Iata ca dupa un an, acest parteneriat incepe sa dea roade clare, ca urmare a eforturilor depuse de ambii parteneri pentru a se impune pe piata de profil din Romania. Fundamentul acestui succes este reprezentat in mare masura de traditia de peste 18 ani a companiei Gruppo Damidio SA, cunoscuta de partenerii sai locali prin nivelul ridicat al serviciilor post-vanzare si de distributie oferite, evaluate la acelasi nivel calitativ superioar ca si brandurile premium distribuite. Am stat de vorba cu Dan Gheorghe, Managing Partner si Director Marketing si Vanzari al Gruppo Damidio, care ne-a reliefat cum se vede prin ochii sai piata romaneasca de profil la final de an 2014.

Masini si Utilaje: Unde considerati ca se situeaza compania Gruppo Damidio pe piata interna de distributie lubrifianti, la finele anului 2014, dupa un an de la inceperea colaborarii cu Kuwait Petroleum International pentru distributia Q8Oils?
Dan Gheorghe: Rezultatele obtinute sunt peste ce am propus in planul de afaceri pentru anul 2014, sntem convinsi ca baza construita pe parcursul acestui an va genera premisele de crestere pentru perioada urmatoare. (Puteti citi continuarea in numarul de decembrie 2014 al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii)
Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI