Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 67 / 2015

CAMPANIE M&U

Skanska sustine Campania ,,Construim impreuna drumul de la teorie la practica"

Skanska sustine Campania ,,Construim impreuna drumul de la teorie la practica Cu ocazia evenimentului Skanska Safety Week, in data de 20 mai 2015,echipa revistei Masini si Utilaje pentru Constructii insotita de 40 de studenti de la Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, am vizitat  santierul Cladirii C, din cadrul Complexului Green Court Bucharest, situat in strada Gara Herastrau nr. 4.

Cladirea aflata in executie este compusa din 3 subsoluri, Parter si 11 etaje. Momentan, executia se afla la Subsolul 1, urmand ca restul structurii de rezistenta sa fie finalizata pana la sfasitul lunii Octombrie 2015. Structura de rezistenta se executa cu ajutorul a doua macarale turn, instalate in santier la data vizitei. Ce ar fi interesant de retinut este ca macaralele sunt prevazute cu sisteme anticoliziune.

Safety Week 2015
Safety Week este un eveniment traditional in calendarul global al Skanska inca din 2005, fiind cel mai important eveniment de securitate organizat de catre o singura companie.

Safety Week este acum la cea de-a treia editie in Romania si la cea de-a 11-a in lume. In fiecare an Safety Week are un concept nou, care contribuie la cresterea gradului de constientizare cu privire la aspectele de securitate a muncii si incurajeaza muncitorii sa-si imbunatateasca comportamentului pe santier. In cadrul evenimentului ce s-a desfasurat pe parcursul a 5 zile, toti angajatii, inclusiv sub-contractorii si furnizorii, au participat la traininguri, demonstratii si workshop-uri.

Editia de anul acesta a Safety Week a inclus activitati precum: un training de prim ajutor, un seminar despre nutritie, simularea unui incident de mediu, precum si o simulare de evacuare in caz de incediu.

Tema din acest an este Planificarea activitatilor, o parte importanta a procesului de evaluare a riscurilor si de planificare a proiectului. Toate tarile au fost implicate in activitati cum ar fi ateliere de lucru, sesiuni de instruire sau exercitii practice, care le-au aratat participantilor cum sa aplice regulile de sanatate si siguranta pe santierul de constructii.
"Acordam o mare atentie sanatatii si sigurantei pe santier, ca parte a viziunii Skanska "5 Zero". 0 accidente la locul de munca este unul dintre cele mai importante obiective ale noastre, deoarece ne dorim ca fiecare angajat sa se poata intoarce acasa teafar. Safety Week a devenit o traditie in Skanska si ne bucuram sa vedem ca din ce in ce mai multi oameni iau parte la activitati in fiecare an. Toti angajatii nostri, subcontractorii si partenerii s-au aratat interesati de acest proiect si sunt fericit ca lucram impreuna pentru obiectivul comun, acela de a avea 0 accidente pe oricare dintre santierele noastre de constructii", spune Richard Burleigh, Presedintele Skanska Construction Romania


Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
PARTENERI