Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 67 / 2015

"Zilele portilor deschise" by Bergerat Monnoyeur

In perioada 28-29 mai 2015, Bergerat Monnoyeur, dealer Caterpillar in Romania, a organizat evenimentul special "ZILELE PORTILOR DESCHISE" - Oameni. Tehnologii. Masini. Un partener, mai multe solutii.
In cadrul evenimentului a fost lansata in Romania seria de buldoexcavatoare Cat, Seria F2, si au avut loc demonstratii pe utilajele dotate cu sisteme Trimble: incarcator frontal Cat 950K cu sistem de cantarire dinamica Loadrite, autogreder Cat 140 M3 cu sistem GCS 900 3D UTS  si buldozer Cat D6N cu sistem GCS 900 2D.

"Cererea pentru cele mai bune echipamente industriale de la Caterpillar este intr-o continua evolutie. Piata a evoluat, iar cererea pentru utilaje fiabile, dotate cu cele mai performante sisteme pentru simplificarea si rafinarea muncii este intr-o continua crestere. Misiunea Bergerat Monnoyeur Romania este de a aduce pe piata locala cele mai noi si mai performante masini, facilitand astfel accesul companiilor la cele mai noi si inovative tehnologii", a declarat Liviu Neagu, Director General Bergerat Monnoyeur.

Lansare serie buldoexcavatoare F2
Noua serie F2 de buldoexcavatoare Cat, lansata in cadrul evenimentului, include cinci noi modele: 427F2, 428F2, 432F2, 434F2 si 444F2. Acestea dispun de un mediu operator complet nou, iar tehnologia noilor motoare imbunatateste performantele masinilor si permite o economie semnificativa de combustibil. Cabina noilor buldoexcavatoare a fost restilizata pentru un aspect mai modern si a fost conceputa special pentru operator. Acesta are acum o vizibilitate sporita si este supus unui nivel de zgomot in cabina de doar 74 dBA. Modulul de control al masinii a fost si el imbunatatit. Noile modele dispun acum de o coloana de directie telescopica imbunatatita, iar butonul de blocare al diferentialului a fost repozitionat pe joystick-ul incarcatorului. Optional, buldoexcavatoarele din seria F2 pot fi echipate cu radiouri cu tehnologie Bluetooth, facilitand astfel comunicarea operatorului cu personalul de la birou sau din alte locatii.

"In 2015, Caterpillar sarbatoreste 30 de ani de la productia primelor buldoexcavatoare Cat, in acest moment peste 300.000 de utilaje din aceasta gama sunt in activitate pe santierele din intreaga lume. Introducerea seriei F2 asigura succesul buldoexcavatoarelor Cat in viitor, acestea beneficiind de caracteristici inovatoare care sporesc confortul si performantele operatorului. Noua serie este in acord cu standardele UE privind emisiile, imbunatateste productivitatea si reduce semnificativ costurile de operare", a completat Liviu Neagu.

Noile modele 428F2, 432F2, 434F2 si 444F2 folosesc motorul Cat C4.4 ACERT, care dispune de un sistem de reducere catalitica selectiva (SCR) a noxelor. Reducerea consumului de energie se obtine prin alegerea de catre operator a folosirii modului ECO (doar pentru modelele cu transmisie automata), ce regleaza turatia motorului. In functie de modelul ales, utilajul poate fi echipat cu motoare de 70 kW (95 CP), 74,5 kW (101CP), 82 kW (110 CP), sau 55-kW (74,9 CP) – motor Cat C3.4B.

Siguranta si productivitate sporita cu Trimble
In cadrul evenimentului au fost prezentate aplicatii si tehnologii cu echipamentee Trimble, menite sa creasca siguranta si productivitatea lucrarilor si sa reduca semnificativ costurile de operare. "Primul proiect in care am folosit utilaje Cat cu sisteme Trimble a fost cel de modernizare al sistemelor de alimentare cu apa si de canalizare din Targu Neamt. In acest proiect am lucrat in parteneriat cu firma germana Ludwing Pfeiffer Hoch-Tiefbau si am folosit tevi din ceramica, extrem de sensibile, dar care asigura o calitate si o durabilitate inalta a lucrarii. Siguranta si eficienta pe care o avem cu sistemele Trimble ne permite sa conducem o executie deosebita pentru aceste lucrari. Datorita tehnologiilor Trimble eficienta a crescut cu circa 15-20% fata de modul de lucru anterior. Sitech a fost un adevarat partener – am fost ajutati in alegerea sistemelor optime si am beneficiat de consultanta si training in permanenta", a declarat Madalin Cadar, director al firmei Cadvyl Construct din Bacau.

Sky is the limit
In cadrul eveneminetului organizat in Mogosoaia, echipa Bergerat a pregatit pentru vizitatori o surpriza si anume ridicare deasupra sediului cu un balon cu aer cald. Nu va putem impartasi in detaliu senzatia traita, doar va putem spune ca a fost o experienta unica. Evenimentul ,"Zilele portilor deschise" va avea loc si in Timisoara in perioada 25-26 iunie 2015.


Anul XIV, nr. 158, apr 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Asphalt Romania, Aprilie 2019
 

TRUCK POWER , Martie 2019
 
Truck Power, Martie 2019

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018
 
 
PARTENERI