Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 7 / 2009

Trei modele de miniexcavatoare sub 3 tone de la Caterpillar

Trei modele de miniexcavatoare sub 3 tone de la Caterpillar Producătorul american Caterpillar dovedește o capacitate mare de adaptare la cerințele pieței, de la utilaje de mare tonaj și până la cele mai ușoare. Pe baza studiilor proprii, dar și a cerințelor clienților, oferă în prezent trei modele de miniexcavatoare cu masă operațională mai mică de 3 tone.

Șasiurile sunt solide și puternice, pentru a rezista în cele mai solicitante aplicații. Stabilitatea a fost îmbunătățită față de seria anterioară, prin introducerea unor trenuri de rulare mai lungi. În plus, modelul 301.8C are prevăzută în dotarea standard posibilitatea de extindere a lățimii trenului de rulare, cu rezultate mult îmbunătățite în ceea ce privește stabilitatea. Sistemul hidraulic cu pompă hidraulică cu piston și debit variabil asigură forțe mai mari de săpare, un răspuns fin al sistemului hidraulic și operarea mai multor comenzi în aplicații dificile. Consumul de combustibil este redus, datorită funcției de detectare a sarcinii, care permite adaptarea debitului de ulei hidraulic funcție de nivelul solicitării.

Postul de lucru a fost îmbunătățit considerabil, asigurându-i operatorului confortul necesar pe toată durata schimbului de lucru.

Cabina este spațioasă și confortabilă și asigură o vizibilitate excelentă asupra zonei de lucru. Tabloul de bord este amplasat în câmpul vizual al operatorului, oferindu-i acestuia acces ușor la informațiile importante precum nivelul carburantului, temperatura apei, intervalul de service, avertizările în caz de avarie, etc.

La proiectarea celor trei modele s-a avut în vedere și posibilitatea realizării unui service rapid și ușor, pentru creșterea disponibilității utilajului. Astfel, o ușă largă, situată în partea din spate a utilajului, asigură accesul ușor la motor și la principalele componente și puncte de service. Intervalul de schimb al uleiului de motor și al filtrelor este de 500 de ore, pentru reducerea costurilor operaționale și a timpului de indisponibilitate a utilajului.

O gamă de cupe cu lățimi cuprinse între 230 mm-700 mm sunt adaptate pentru toate aplicațiile. Atașamente specializate, precum dispozitivul de înclinare pentru cupa de curățat canale, sunt disponibile ca opțiuni.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI