Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 8 / 2009

De 2 ori 5 de la DAF

De 2 ori 5 de la DAF Nopti nedormite, griji si mai ales o capacitate extrem de redusa de a putea prevede ce se va intampla cu afacerea ta in urmatoarea perioada de timp, o saptamana, o luna sau un an. In aceste conditii, nimeni nu mai crede in minuni. Daca cineva va spune: "am o solutie la problemele tale", ce veti face? In mod normal, asteptati sa va treziti din vis, darů
EVW Holding, importatorul autocamioanelor DAF in Romania chiar a lansat campania "Solutia impotriva grijilor si incertitudinii" si acesta este cat se poate de reala.

Probabil ca cititorii vor crede ca vorbim de o alta campanie de vanzari, dar inca de la inceput, eu cred ca sunt destule argumente pentru a afirma ca de aceasta data este ALTCEVA. Pe scurt, campania propune cinci avantaje majore (de fapt sunt mult mai multe) pentru cei care vor cumpara in urmatoarele doua luni autocamioane marca DAF:
- 2 x 10% discount din preturile de lista,
- 2x 500 litri de AD BLUE gratuit,
- 2 ani de garantie totala,
- 2 ani costuri de intretinere zero.

Dar atentie, promotia se intinde pe durata a numai doua luni!
Si daca nu este suficient, EVW Holding va garanteaza taxa de prima inmatriculare zero si curs de conducere economica gratuit pentru fiecare sofer al unui nou camion.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI