Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 8 / 2009

Atlas Copco implicat in construirea tunelului din Leipzig

Cinci dintre modelele de atasamente de la Atlas Copco sunt implicate in prezent in construirea Leipzig City Tunnel, ce are ca scop crearea unei legaturi subterane din nordul pana in sudul orasului. De la Leipzig Market Square, pana la statia Bayerischer Bahnhof si dincolo de statia centrala, suprafete intregi de structuri auxiliare sunt demolate.

Proiectul City Tunnel este vechi de un secol. Necesitatea crearii de noi drumuri atat in interiorul, cat si in exteriorul orasului a fost impusa de cresterea importurilor care s-a inregistrat chiar din secolul 19. In prezent, in constructia acestui tunel sunt folosite mai multe echipamente de la Atlas Copco. Printre acestea se regasesc ciocanele hidraulice, un model HB220 si doua modele HB2500. Alaturi de acestea, specialistii in constructii utilizeaza si pulverizatoarele de la Atlas Copco CC3300, care sunt uitlizate pentru a sfarama betonul, separand partea metalica de acesta.

Lucrarile la acest tunel, incepute de aproape 100 de ani, sunt aproape de final, inaugurarea acestuia fiind programata pentru 2012. In urma construirii acestuia, calatorii vor putea ajunge la destinatie cu pana la 20 de minute mai rapid. Reprezentantii administrativi estimeaza ca o mare parte din cei care fac naveta cu masina personala, vor renunta la aceasta in favoarea mijloacelor de transport in comun - ceea ce duce la o contributie semnificativa in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
PARTENERI