Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Newsletter nr. 9 / 2009

Aventura Cape to Cape Renault Trucks

Aventura Cape to Cape Renault Trucks Cape to Cape este o demonstrație a robusteții și fiabilității vehiculelor Renault Trucks pe un parcurs de 30.000 de km. Traseul stabilit, de la Polul Nord la Capul Bunei Speranțe-Africa de Sud, traversează Globul prin ținuturi de gheață, deșert și teren accidentat.

Cea mai dură aventură pe care o poate înfrunta un camion devine înainte de toate o aventură umană. 120 de răsărituri și apusuri vor ghida oamenii de la Renault Trucks în traversarea planetei, la întâlnirea cu trei continente. 50 de piloți, jurnaliști, clienți și membri ai echipei sunt implicați în fabuloasa expediție.

Evenimentul a fost marcat și în România, atât prin prezența țării noastre în itinerariu, cât și prin componenta umană și logistică. Parcursul național a debutat în 22 martie, când cele șase camioane Kerax, alături de vehiculele 4x4 Sherpa, au traversat granița pe la Siret. Ele au străbătut orașele Sucevița, Sighișoara, Brașov și București, ieșind din țară pe la Giurgiu, la 26 martie.

În 25 martie a venit rândul capitalei să fie pentru o zi gazda camioanelor care fac parte din expediție, care au fost expuse în fața Atheneului Român, evenimentul fiind cunoscut sub numele CAPE TO CAPE România, Aventura Titanilor. La întâlnirea organizată de Renault Trucks România pentru jurnaliști, clienți, dealeri și autorități au fost prezenți și șoferii profesioniști din echipaje.

La expediția Cape to Cape va lua parte, în calitate de reprezentant al Românie și bucureșteanul Sorin Dumitrescu, în vârstă de 49 de ani, angajat al Renault Trucks România de peste un an, pe postul de inspector comercial piese de schimb, care a fost ales să participe la marea confruntare, după o selecție dură, la care au participat 200 de candidați.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
PARTENERI