Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 116

RENEXPO revine in Bucuresti mai devreme si este mai scurt - acum intre 17 - 18 noiembrie!

13.11.2015
RENEXPO revine in Bucuresti  mai devreme si este mai scurt - acum intre 17 - 18 noiembrie!
Ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc la Clubul Colectiv din Bucuresti, sambata dimineata, in data de 31 octombrie, unde 45 de persoane si-au pierdut viata si alte 171 au fost grav ranite, ISU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) informeaza conducerea Salii Palatului ca nu permite organizarea evenimentul RENEXPO intre 18-20 noiembrie, la Sala Palatului, conform noilor masuri de protectie impotriva incendiilor.

Tinand cont de aceasta masura de prevenire a oricarui risc, Sala Palatului a oferit doua noi perioade pentru organizarea RENEXPO, cand nici un alt eveniment nu va avea loc in paralel. Fiind cea mai buna optiune, echipa Reeco, impreuna cu expozantii si partenerii la conferinte, au decis sa schimbe desfasurarea RENEXPO intre 17-18 noiembrie 2015 si sa reduca targul de la 3 la 2 zile.

"Sunt sigura ca vom face fata acestei situatii si vom oferi o platforma extraordinara tuturor celor care doresc sa contribuie la dezvoltarea sectorului de afaceri pe energie regenerabila si eficienta energetica din Romania", spune Gabriela Bujenita, manager de proiect RENEXPO South-East Europe (Bucuresti).

Din 2008, RENEXPO - SOUTH-EAST EUROPE creeaza in Bucuresti la Sala Palatului, punctul de intalnire Nr.1 pentru experti si persoane cheie pentru transfer de cunostinte in domeniu. Este cel mai mare si important eveniment care revine in fiecare an cu expozitie, conferinte specializare, workshop-uri si evenimente conexe in sectorul energiilor regenerabile si eficientei energetice din Romania. RENEXPO - SOUTH-EAST EUROPE va ajuta sa deveniti independenti energetic, va aduce in contact direct cu experti care stiu sa construiasca o centrala de biogaz, este targul pe hidroenergie al Romaniei si ajuta tara sa genereze energie curata pentru o tranzitie catre o economie cu emisii scazute de dioxid de carbon, prin sprijinirea dezvoltarii acestui sector.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI