Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Case si-a premiat cei mai buni operatori la finala internationala de Rodeo Paris 2015

19.11.2015
Case si-a premiat cei mai buni operatori la finala internationala de Rodeo Paris 2015
Acest eveniment de trei zile a combinat atmosfera competitiva Rodeo cu un mediu prietenos si elegant si a oferit operatorilor, reprezentantilor mass-media si echipei Case o sansa unica de a-si consolida relatiile si a experimenta o seara de gala festiva inconjurata de farmecul regal de la istoricul Abbaze de Rayaumont. Pentru al doilea an consecutiv, Janne Ensio Leppanen din Finlanda a fost castigatorul general la fi nala internationala Case Rodeo din 2015, competitia finala pentru cei mai buni operatori de echipament pentru constructii. Un reprezentant al revistei Masini si Utilaje pentru Constructii a fost prezent la eveniment si a luat pulsul nemijlocit al acestuia.

TEXT: Cornelia ROTARU - Paris, Franta

Evenimentul a avut loc in perioada 16-18 octombrie la centrul pentru clienti Case in Monthzon, aproape de Paris. Leppanen a iesit victorios in fata a 43 de operatori cu inalta califi care reprezentand 18 tari, printre care Germania, Italia, Franta, Austria, Polonia, Republica Ceha, Bulgaria, Romania, Slovenia, Damenarca, Norvegia, Suedia, Tarile Baltice, Tarile de Jos, Finlanda si Marea Britanie, care a luat premiul "Echipa castigatoare" atribuit pe baza rezultatelor excelente ale operatorilor sai. Toti fi nalistii care au participat au fost castigatorii concursurilor nationale Rodeo. Din partea Romaniei au concurat Octavian Negoiasa de la Costa Utilaje si Ion Tepusi de la Salrom SA, sucursala Rm. Valcea, care s-au descurcat excelent!
CEI MAI BUNI OPERATORI INTRA IN ARENA


Toti finalistii si-au petrecut prima zi la centrul pentru clienti Case pentru o dupa-amiaza de sesiuni de familiarizare si instruire de echipamente. Apoi in dimineata zilei de 17 octombrie, dupa un discurs de bun venit de catre managerul centrului Patricia Legros, s-au aliniat pentru concurs. Purtand palarie traditionala de "cowboy", camasa "western" si esarfa distinctiva pentru fi ecare tara, operatorii si-au demonstrat abilitatile exceptionale in patru provocari de viteza si precizie a masinilor. Leppanen va detine titlul Case Rodeo pentru inca un an si va fi invitat automat la competitia din 2016. El a castigat, de asemenea, o excursie la Chicago si o vizita la centrul de renume pentru clienti Tomahawk din Wisconsin, Statele Unite ale Americii. In timpul zilei, a fost de asemenea, un eveniment special cu operatorii care au concurat intre ei intr-un test fi nal cu un taur de echitatie de neclintit "Mechanical Bull". Operatorul suedez Niklas Rzdholm a rezistat cel mai mult timp, iar al doilea loc pe podium a fost al operatorului danez Bendt Risom.COMPETITIA CARE ESTE MAI MULT DECAT O COMPETITIE

Spiritele incinse si atmosfera entuziasta a creat mediul ideal pentru acest eveniment de trei zile. In prima seara, participantii s-au bucurat de o cina relaxata, informala, insotita de o sampanie frantuzeasca foarte placuta. A fost un moment deosebit de memorabil dupa cina, cand a fost redat un videoclip, pentru a sarbatori pe Dave Garner, specialistul de suport de vanzari si marketing, care se retrage din companie dupa o cariera impresionanta de 50 de ani alaturi de CASE. In dimineata zilei de 17 octombrie, in timp ce operatoii se incalzeau pentru Rodeo, reprezentantii mass-media au fost invitati sa viziteze scoala de pregatire a lui Mario Luraschi, un cascador si antrenor de cai recunoscut pe plan international pentru implicarea sa in mai mult de 400 de fi lme si pentru propriile spectacole internationale. Turul realizat la scoala lui Luraschi, amplasata la nord-est de Paris, a inclus o vizita la grajduri, care cuprindea mai mult de 40 de cai, plus o demonstratie live data de Luraschi si studentii sai.

Seara de gala a avut loc in fermecatorul Rozaumont Abbez. Construit intre 1228 si 1235 de catre Lucodic al IX-lea, regele Frantei si mai tarziu canonizat ca Saint Louis, abatia este o perla de arhitectura. Are un aspect simplu, fara podoabe si o locatia izolata langa Anieressur-Oise, in Val-d'Oise, la aproximativ 30 km in nord de Paris. In stransa legatura cu monarhia pana la Revolutia Franceza, se dizolva in proprietate nationala in 1791, acest monument istoric este acum un loc de intalnire permanent pentru artisti si activitati legate de arta.

O atmosfera chic, care a amestecat actualele coduri ale elegantei cu decoruri inspirate din vechile ferme Far Weast, a intampinat invitatii. Dupa un aperitiv al Monks Kitchen, participantii au intrat in cantina Laz Brothers pentru ceremonia premiilor Rodeo. Giampiero Biglia, director de marketing CNH Industrial Construction Equipment pentru Europa, Africa si Orientul Mijlociu, a salutat participantii si a subliniat cat de important a
fost pentru echipa Case sa impartaseasca acest tip de experienta cu clientii.

Cei mai buni operatori din fiecare provocare Rodeo au fost chemati pe scena pentru a fi aplaudati. Cei trei operatori din Marea Britanie au primit recunoasterea "Winnig team" si au sarbatorit retragerea lui Dave Garner, care i-a insotit pe scena. Publicul a asteptat anuntarea campionului si l-au intampinat cu aplauze pe Leppanen care a urcat pe scena pentru a primi recunoasterea pentru a doua oara in cariera sa.

Dupa ceremonie, participantii au fost invitati la cantina calugarilor pentru cina de gala, insotita de muzica live Holy Wood, una din cele mai importante trupe din scena muzicii country din Franta. Cina a fost, de asemenea, animata de patru dansatori care au „incins” salonul cu un spectacol country si a oferit participantilor posibilitatea de a incerca dansul tipic countrywestern.


UN SUCCES IN CRESTERE AN DUPA AN

Campionatul Case Rodeo s-a confirmat ca un eveniment la care trebuie sa se participe, un eveniment pentru operatori, clienti si dealeri.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI