Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Despicarea betoanelor de orice tip

03.12.2015
Despicarea betoanelor de orice tip
POEMA SRL, care dupa 13 ani deschide primul Punct de lucru in Timisoara, str. Pestalozzi 22, este prezenta pe piata romaneasca ca unic importator si dealer autorizat pentru tehnologia performanta a MEC SRL si vine sa deschida portile catre eficacitatea productiei in plina ascensiune, pentru fiecare intreprindere care are in dotare o statie de betoane.

Ne-am propus sa urmam actualele tendinte tehnologice, cu care vom face un salt demn de interes, chiar revolutionar, in dezvoltarea firmelor care produc prefabricate din betoane cu forme standardizate. Cu utilajele MEC reusim sa usuram munca manuala prin automatizarea intregului proces tehnologic creat pe modul personalizat, in functie de cererea clientilor nostri si ale exigentelor pietei; astfel, impreuna cu partenerii nostri de afaceri, ne vom situa mereu in avangarda cu noi concepte de fabricatie si noi produse, care vin sa imbunatateasca impactul vizual urbanistic, imbinand placut si reconfortant aspectele psiho-socialambientale prin design-ul oferit de produsele finite obtinute cu tehnologia MEC, bucurand in continuu ochiul privitorului, conservand totodata daca se doreste, respectul fata de trecut al patinei rusticului, cu fatadele de odinioara, asa-zise  "la vedere".

MEC SRL este o companie de productie italiana, specializata in proiectarea, constructia si instalarea masinilor si echipamentelor pentru despicarea rocilor naturale si despicarea prefabricatelor de beton monolit nearmate, care produce la comanda produse din desia ghilotinelor hidraulice, mini-sortari cu concasoare cu falci si mori cu impact. Astazi, datorita unui know-how dobandit in timp, cu prezenta in aproape 60 de tari din intreaga lume, compania MEC SRL s-a impus ca o referinta internationala in domeniul tehnologiei pentru despicarea rocilor prin spargere si concasare.

In ceea ce priveste divizarea betoanelor, puteti crea mai multe produse, asa numite "la vedere" sau "pe parti" amintind de despicarea/ ciolpirea traditionala a pietrei, acestea urmand sa dobandeasca o mare valoare estetica, utilizata in acoperirea fatadelor, peretilor, operelor stradale si a gradinilor ornamentale, amplificand valoarea estetica al ambientului urbanistic.

Aceste instalatii pentru despicare a betonului sunt versatile si usor de personalizat in privinta sistemelor de manipulare, dimensiunilor, a puterilor masinilor si a tipului de automatizare. In plus, fata de sustinerea activitatilor de pre-productie, atentia sporita pe care o are POEMA SRL prin reprezentanta MEC SRL, este de a veni in intampinarea clientilor cu asistenta tehnica in timp util, pre si postvanzare.


MISIUNE SI VALORI

Ne deosebim de concurentii nostri prin experienta, inovativitate, eficitate si inteligenta. Respectand valorile noastre ne dorim ca in viitor sa ocupam primul loc ca lider de piata pe toate segmentele proprii de business si sa promovam sustinerea acestei motivatii.


URMARIM DEZVOLTAREA PARTENERIATULUI UMAN SI PROFESIONAL

Pe langa faptul ca relatia cu clientii nostri este parteneriala si de lunga durata, conlucram cu ei pentru a le pune la dispozitie solutii fiabile, care sa asigure eficienta, oferindule consultanta de-a lungul intregului proces tehnologic.


MERITE RECUNOSCUTE

Performantele noastre au fost recunoscute de-a lungul timpului de institutii prestigioase precum Camera de Comert si Industrie a judetului Hunedoara, unde am urcat in fiecare an pe podiumul Topului Firmelor. De asemenea, ne mandrim cu acreditarea SIMTEX-OC pentru sistemul de managemental calitatii SR EN ISO 9001:2008.


RESPONSABILITATE SOCIALA

Pentru ca suntem un membru important al comunitatilor locale, am lansat mai multe proiecte de responsabilitate sociala in beneficiul comunitatilor unde activam, Hunedoara si Timis.


AVANTAJE PENTRU A ALEGE MARCA "MEC":

- Atentie maxima la satisfacerea si exigentele clientului .
- Masini personalizate si functionale pentru obiectivele dumneavoastra.
- Flexibilitate completa pentru eventuale noi cereri si adaptari.
- Inalta calitate si certificare UE a produselor oferite.
- Consultanta si formare continua.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI