Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

DIESEL JOURNEY, un concept unic dezvoltat de OMV PETROM

26.11.2015
DIESEL JOURNEY, un concept unic dezvoltat de OMV PETROM
In luna noiembrie am avut placerea sa participam la a 2-a editie a evenimentului Diesel Journey, organizat de catre OMV Petrom Marketing SRL. Acest eveniment inedit pentru piata din Romania este un concept nou dezvoltat de catre OMV Petrom Marketing SRL si implementat pentru prima oara in 2014. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul rafinariei Petrobrazi oferind astfel si o ocazie unica pentru a vizita incinta rafinariei.


TEXT: MARIA NAE

Cu o traditie de 80 de ani de la infiintare, rafinaria Petrobrazi este una dintre cele mai complexe platforme petrochimice din Romania. Recent, rafinaria a trecut printr-un amplu proces de modernizare in urma caruia s-a reusit cresterea eficientei, a productiei si calitatii produselor fabricate. La evenimentul Diesel Journey au participat clienti importanti pentru segmentul Comercial al OMV Petrom. Vizitatorii au avut ocazia de a vedea pas cu pas, toate instalatiile recent modernizate prin care titeiul este procesat, pana ajunge produs finit in depozitele OMV Petrom. In cadrul vizitei, participantii au vazut si rampa de incarcare SCLPP, din cadrul rafinariei Petrobrazi, acolo unde cisternele sunt atent incarcate si pregatite pentru livrare. Vizitatorii au fost ghidati in turul rafinariei de catre Ion Sorin, Director tehnic al rafinariei Petrobrazi. In cadrul Diesel Journey a fost organizata si o sesiune de prezentari din partea expertilor tehnici ai OMV Petrom. Cu aceasta ocazie, Titus Olteanu - Manager de Vanzari En-gros, Romania, ne-a oferit mai multe informatii despre produsele OMV Petrom intr-un scurt interviu.

Masini si Utilaje: Ce carburant comecializati in sezonul de iarna?
Titus Olteanu: Oferim clientilor nostri o gama variata de produse petroliere, dedicate functionarii optime a echipamentelor, camioanelor sau utilajelor folosite in procesul de productie al partenerilor nostri. In principal, cel mai vandut tip de carburant este motorina dar alaturi de acest produs, in portofoliul nostru avem si benzina, combustibil termic lichid (CTL), pacura sau bitum.

Masini si Utilaje: Cate tipuri de motorina aveti in portofoliul OMV Petrom?
Titus Olteanu: Fiind in contact permanent cu partnerii nostri, observam cat de mult evolueaza tehnologia si echipamentele pe care acestia le utilizeaza. Parcurile de camioane devin din ce in ce mai noi si moderne, echipamentele utilizate in constructii sau in agricultura reprezinta o investitie uriasa pentru posesorii acestora, astfel incat am realizat ca exista nevoia si de un carburant din ce in ce mai modern, care sa tina pasul cu tehnologia Euro 5 si Euro 6 si sa protejeze investitiile partenerilor nostri. Astfel, incepand cu anul 2014, in portofoliul de motorine de iarna

OMV Petrom puteti gasi trei tipuri de produse:
-Motorina Standard - carburant care respecta toate normele in vigoare, precum si standardele internationale, EN590. Acesta este produs si testat constant, la standardul de calitate al Grupului OMV.
-Motorina Polar - primul dintre carburantii nostri premium, care respecta standardele nationale si internationale (EN590) si are la baza un amestec de componenti de inalta calitate combinat cu o formula inovatoare a pachetului de aditivi de performanta.

Printre beneficiile identificate, amintim: Performanta optima a motorului; Prevenirea depunerilor si a coroziunii, protejand injectoarele; Gradul scazut de emisii; Costuri scazute de mentenanta pentru utilaje, camioane si echipamente, pe termen mediu si lung; Temperatura limita de filtrabilitate -26 grade. Motorina Polar Plus - acesta fiind "varful de lance" si produsul de top pe care il oferim. In plus fata de Motorina Polar, noutatea acestui produs este Tehnologia de curatare. Aceasta este efectul dozei premium de aditiv de performanta, care nu doar pastreaza injectoarele curate, ci si ajuta la curatarea lor de impuritati si coroziune.

Masini si Utilaje: De ce ar folosi un client angro carburant premium?
Titus Olteanu: Cele mai importante beneficii pe care noi incercam pe cat posibil sa le si calculam efectiv, alaturi de clientii nostri, sunt: protejarea investitiei in echipamente costisitoare, optimizarea costurilor cu intretinerea acestora, puterea maxima a echipamentelor, de care utilizatorii pot beneficia si optimizarea timpului de realimentare, multumita aditivului antispumare.

Masini si Utilaje: Ce alte servicii oferiti clientilor?
Titus Olteanu: Construind pe informatiile pe care le primim de la partenerii nostri, stim cat de important este sa lucrezi usor, comod si eficient cu furnizorii. In acest sens, clientii nostri beneficiaza de o platforma online, denumita OMV Business Portal, unde acestia pot:
- plasa comenzi 24/7 ;
- descarca facturi, economisind timp pretios de expediere al acestora;
- vizualiza limita de credit si soldul disponibil.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI