Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Lansatoarele de conducte Volvo PL3005D si PL4809D: modul productiv de amplasare a conductelor

19.11.2015
Lansatoarele de conducte Volvo PL3005D si PL4809D: modul productiv de amplasare a conductelor
Lansatoarele de conducte Volvo PL3005D si PL4809D asigura nivelul de inovatie al utilajului de care au nevoie clientii din industria de petrol si gaze atunci cand desfasoara operatiuni in conditii solicitante. Acestea sunt construite pe o platforma stabila de excavator, ceea ce le confera o performanta de utilaj greu care va va spori capacitatea de ridicare si profitabilitatea.

Prevazute cu o capacitate de pivotare la 360 de grade care confera oportunitati infinite de amplasare a conductelor, un sistem unic de management al sarcinii, usurinta in transportare si un catarg lung, lansatoarele de conducte Volvo PL3005D, PL4809D sunt construite special pentru aplicatia dvs. de lansare a conductelor. Aceste utilaje sunt deosebit de stabile, de la depozitul de conducte pana la santurile sapate pentru instalarea acestora, precum si in constructia de conducte, fiind prevazute cu capacitati de basculare de 50 pana la 110 tone. Caracteristicile cele mai importante ale lansatoarelor de conducte Volvo PL3005D, PL4809D includ:


Capacitate de pivotare la 360 de grade

Capacitate de pivotare la 360 de grade oferita de designul pe baza de excavator, care asigura un nivel mai inalt de manevrabilitate si posibilitati infinite de amplasare a conductelor.


Stabilitate, capacitate de ridicare si capacitate de basculare superioare

Stabilitate, capacitate de ridicare si capacitate de basculare superioare, care permit manevrarea mai usoara si in siguranta a conductelor grele, de dimensiuni mari.


Sistem de management a sarcinilor

Sistem de management al sarcinii, care monitorizeaza inclinatiile pantelor in raport cu sarcina si unghiurile catargului, pentru asigurarea unui nivel mai inalt de siguranta.


Cabina lansatorului de conducte, construita special in acest scop, sporeste productivitatea

Cabina lansatorului de conducte, construita special in acest scop, sporeste
productivitatea prin asigurarea unei vizibilitati mai bune, a unui spatiu interior mai generos, a unui comfort climatic sporit, etc.


Conversie versatila

Conversie versatila a utilajului dintr-un lansator de conducte intr-un echipament de sapare optional, de tip excavator.


Service mai rapid si un timp de functionare mai indelungat

Service mai rapid si un timp de functionare mai indelungat, datorita punctelor grupate si accesului mai usor asigurat de compartimentele
spatioase.


Indiferent daca le cumparati noi sau de ocazie, daca le inchiriati sau le achizitionati in sistem leasing, lansatoarele de conducte Volvo PL3005D si PL4809D sunt pregatite sa ajute operatorii sa realizeze mai mult in fiecare zi, intr-o gama larga de aplicatii.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI