Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Marcin Lapinski, numit Managing Director al Skanska Property Romania si Ungaria

02.12.2015
Marcin Lapinski, numit Managing Director al Skanska Property Romania si Ungaria
Incepand cu 1 ianuarie 2016, Marcin Lapinski, in prezent Managing Director al Skanska Property Romania, va ocupa pozitia similara si in cadrul Skanska Property Ungaria. De asemenea, Zoltan Linczmayer si Aurelia Luca vor ocupa noile pozitii de Country Directors pentru Ungaria, respectiv Romania. Aceste schimbari au ca scop consolidarea companiei si crearea unei sinergii a Skansa Commercial Development Europe in Europa Centrala, precum si cresterea business-ului in cele doua piete emergente.

Ungaria si Romania sunt doua tari extrem de importante in planul de business 2020 al companiei Skanska. Piata de birouri din ambele locatii creste constant in ceea ce priveste cantitatea de spatii livrate pe piata, volumul spatiilor inchiriate si calitatea ofertei. Conform CBRE, rezultate similare pot fi asteptate si in cel de-al doilea semestru din 2015, piata din Budapesta fiind la fel de promitatoare. Potrivit previziunilor JLL, noile livrari ale anului 2016 pot ajunge la cel mai ridicat nivel din 2010. In ambele orase, Skanska este extrem de activa. Pana in prezent, compania a livrat sase cladiri de birouri in Budapesta, iar cel de-al saptelea proiect, Nordic Light, este in momentul de fata in constructie. In acelasi timp, proiectul Green Court Bucharest din Bucuresti este extrem de bine primit. Skanska Romania a inchiriat integral prima sa cladire si peste 80% din cea de-a doua. De asemenea, compania a cumparat un teren in zona central-vestica a capitalei pentru viitoarele proiecte din Bucuresti. 

 "Este un pas foarte important pentru a aduce mai aproape Romania si Ungaria. Acest lucru va crea o platforma solida in ceea ce priveste sinergiile celor doua tari si va facilita schimbul de experienta pentru cele doua parti. Ambele piete prezinta provocari, insa au un imens potential de crestere. De asemenea, prezinta semne puternice de recuperare in urma crizei. In acelasi timp, ambele tari sunt in atentia companiilor BPO/SSC/ITO, pentru care Skanska, reprezinta de cele mai multe ori, prima alegere.", spune Marcin Lapinski, Managing Director Skanska Property Romania si viitor Managing Director al Skanska Property Ungaria. "As vrea sa le urez mult succes Aureliei Luca si lui Zoltan Linczmayer in viitoarele functii."

Potrivit "CEE Investment Report - Rising Stars 2015", lansat de catre Skanska Commercial Development Europe, JLL, Colliers International si ABSL, Bucuresti si Budapesta sunt "vedetele in devenire" pe harta tranzactiilor imobiliare din Europa. Cele doua orase ofera profitabilitate, piete stabile si un grad redus de risc.


Country Directors

Datorita dezvoltarii Skanska in CEE, in mod special in Ungaria si Romania, compania isi extinde structura organizationala si creeaza noi pozitii in cele doua tari. Incepand cu 1 ianuarie 2016, Zoltan Linczmayer, fostul Managing Director al Skanska Property Ungaria, va fi numit Country Director Ungaria, in timp ce in Romania, Aurelia Luca va ocupa aceasta pozitie, in prezent fiind Leasing & Marketing Manager. Cei doi country directors, alaturi de Marcin Lapinski, vor consolida pozitia Skanska in cele doua tari, acestea avand cel mai mare potential. 

"Ne dorim sa construim o companie cu aceleasi valori si standarde inalte in intreaga lume. Este foarte important sa ne asumam raspunderea in fata generatiilor viitoare. De aceea, toate cladirile pe care le dezvoltam intrunesc cele mai inalte cerinte de mediu, acesta fiind un element extrem de important nu numai pentru companiile care sunt atente la imagine si reducerea costurilor, dar si pentru angajatii generatiilor Y si Z. Acestea sunt, si vor fi si in continuare, caracteristicile cladirilor dezvoltate de catre Skanska.", spune Aurelia Luca, viitorul Country Director al Skanska Property Romania, din 1 ianuarie 2016.


Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI