Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Noile electrostivuitoare frontale Doosan Seria 7

26.11.2015
Noile electrostivuitoare frontale Doosan Seria 7
Cu mai mult de 18 ani experienta in echipamente de ridicat, stivuit si manipulat marfa compania Radacini Equipment prezinta noul electrostivuitor Doosan.


Stivuitorul B 20T-7 face parte din noua Serie 7 creata de departamentul de cercetare si dezvoltare al producatorului de echipamente pentru depozit Doosan. B20T-7 este un echipament compact, iar directia este asigurata de rotile posterioare pivotante axial, astfel incat unghiul de virare sa poata ajunge pana la 90 grade. Electrostivuitorul a fost
conceput ca o solutie optima pentru operatiile de incarcare/descarcare, transfer de marfa si pentru stocarea marfurilor in spatii foarte inguste.

Utilajul beneficiaza de tehnologie de ultima ora AC, avand in componenta sa doua motoare de tractiune si unul pentru ridicare. Tehnologia AC si conceptul modern al intregului sistem electric asigura un consum foarte mic de energie si o fiabilitate ridicata. Toate elementele sistemului de propulsie, ridicare si directie sunt capsulate, pentru o protectie ridicata impotriva prafului, murdariei si apei. B 20T-7 este echipat in standard cu motoare tip IP 43, sistemul "Active Control Technology", control electronic al tractiunii si ridicarii, frana electromagnetica de parcare, sistem de stabilitate GSS (Guardian Stability System), sistem de recuperare al energiei la franare, sistem impotriva rularii inapoi la oprirea in rampa, sistem de franare cu discuri in baie de ulei, etc. Sunt disponibile mai multe pachete optionale, pentru adaptarea la nevoile de depozitare: joystick-uri pentru comenzile hidraulice, sistem de schimbare rapida a bateriei prin lateral, etc.

Printr-o simpla apasare de buton, operatorul poate selecta modul de operare al utilajului pentru performanta marita intr-una dintre metode, astfel:
- E (Economy): maximizeaza economia de energie pentru a putea functiona peste 8 ore cu o singura incarcare a bateriei.
- S (Standard), performanta echivalenta cu motor de curent continuu.
- H (High Speed) deplasare si ridicare la viteza maxima.

"Tehnologie creata pentru nevoile de operare – este ceea ce reprezinta noul echipament Doosan B20T-7 pe care il lansam in acest sfarsit de an. Consider ca prin designul propus faciliteaza economia de spatiu, creaza o inalta performanta si tehnologie inovatoare pentru conditii de lucru ergonomice. Acestea sunt punctele forte ale noului electrostivuitor cu 3 roti seria 7 de la Doosan, un echipament conceput special pentru operarea intr-o gama larga de aplicatii, de la lucrul cu paletii, stivuirea acestora in rafturi, la operatiunile de incarcare/descarcare din vehiculele de marfa sau activitatile in zone foarte restranse sau cu inaltimi mici, pe parcursul unui ciclu de productie sau mai multe schimburi."a declarat Marius Theodorescu, Director vanzari, Radacini Equipment SRL
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI