Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Un autocamion Volvo supus unuia dintre cele mai dificile teste de pana acum

02.12.2015
Un autocamion Volvo supus unuia dintre cele mai dificile teste de pana acum
Cu videoclipurile "The Epic Split" si "The Hamster Stunt", seria Live Test de la Volvo Trucks a avut un real succes la nivel mondial. Pe data de 3 decembrie va fi lansat un nou film din aceasta serie de teste, pe parcursul caruia Volvo FMX este supus unuia dintre cele mai dificile teste de pana acum.

In noul film din seria de teste de la Volvo Trucks, autocamionul pentru constructii Volvo FMX infrunta provocarea suprema, aceasta fiind, in opinia Volvo Trucks, cea mai dura incercare de pana acum din seria Live Test.

"In ultimul an, am lansat cateva functii noi pentru Volvo FMX, care vor face acest autocamion imbatabil din punct de vedere al puterii si tractiunii. Pentru ca publicul sa inteleaga cat poate rezista autocamionul, l-am supus celui mai dur test pe care l-am putut imagina", spune Ingela Nordenhav, Global Marketing and Communication Director la Volvo Trucks.

Veti afla in ce consta exact noul test pe 3 decembrie, cand filmul va fi lansat in premiera pe canalul Volvo Trucks de pe YouTube.
Printre succesele globale aparute anterior din seria de teste live se numara "The Epic Split" si "The Hamster Stunt". Toate aceste videoclipuri au in comun testarea capacitatii autocamioanelor Volvo Trucks intr-un mod deosebit de spectaculos.


Seria Live Test

- Filmul "Look who's driving" este cel de-al saptelea test din seria Live Test de la Volvo Trucks, care a debutat in 2012 cu videoclipul "The Ballerina Stunt". Seria include si alte succese virale, precum "The Hook", "The Hamster Stunt" si „The Epic Split".
- Ideea care sta la baza seriei Live Test este de a prezenta performantele autocamioanelor Volvo Trucks supunandu-le unor teste spectaculoase.
- Videoclipurile din seria Live Test au peste 100 milioane de vizionari pe YouTube si au fost distribuite online de 8 milioane de ori.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI