Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 117

Volkswagen Transporter este International Van of the Year

23.11.2015
Volkswagen Transporter este International Van of the Year
Cel mai vandut model produs la Hanovra a fost desemnat cel mai bun van al anului 2016

Hanovra, 18 noiembrie 2015 - un juriu international compus din jurnalisti de specialitate, din 24 tari europene, au decis: Transporter a 6-a generatie este Van of the Year 2016

Noul Transporter "generatia a sasea" a fost premiat cu cel mai ravnit titlu din industria vehiculelor comerciale usoare in cadrul unui eveniment special gazduit de Camera de Comert din Lyon.

Este pentru a treia oara cand VW Transporter castiga acest trofeu.

"Prestigiosul titlu primit pentru noua serie T reprezinta un semn important de recunoastere a realizarilor echipei noastre, care, prin implementarea masurilor corecte, a facut din simbolul fabricii noastre din Hanovra cel mai bun Transporter produs vreodata", a declarat seful diviziei de vehicule comerciale din cadrul VW, Dr. Eckhard Scholz, la primirea trofeului de la Jarlath Sweeney, presedintele juriului International Van of the Year (IVOTY).

"Primirea acestei distinctii speciale ne bucura in aceasta perioada dificila si ne impulsioneza pentru a avea un start bun pentru 2016, care va aduce multe produse noi marca VW", a mai spus Dr. Scholz.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI